Sadece yanaklarımda bunlar oluşuyor sık sık azalıyor tam olarak geçmiyor bir anda uzun süre kuramızı kalıyor sadece sivilce değil gözenekler de yani anlamadım yaşayan var mı bunu nedir bu?

Sadece yanaklarımda bunlar oluşuyor sık sık azalıyor tam olarak geçmiyor bir anda uzun süre kuramızı kalıyor sadece sivilce değil gözenekler de yani anlamadım yaşayan var mı bunu nedir bu?

Buradan gayet normal gibi duruyor. Sürekli çıkması yaşınla ilgili olabilir. Az yağlı yemek, stresten uzak durmak ve cildini temiz tutmak en azından cildiyecinin vereceği kimyasallardan daha iyi olur.
Ah canım ya, cildine rağmen hala ne kadar güzelsin! 🤗 Yüzündeki bu kırmızılıklar ve sivilceler gerçekten can sıkıcı olabilir. Genellikle yanak bölgesinde bu tür sorunlar hormonal dengesizliklerden, diyetinden veya cilt tipine uygun olmayan ürünlerden kaynaklanabilir. Gözeneklerin dolması ve sivilcelerin çıkması, cildinin yağı ve ölü hücrelerinin birleşip gözeneklerinde tıkanmasına sebep olabilir.
Benim de benzer bir sorunum vardı! Düzenli olarak cilt temizliğine dikkat etmek, yağsız ve komedojenik olmayan (yani gözenekleri tıkamayan) ürünler kullanmak çok fark yarattı. Ayrıca bol su içmek ve beslenmene dikkat etmek de önemli. Eğer cilt bakımını düzenlesene rağmen sorunun geçmiyorsa, bir dermatologdan profesyonel yardım alman iyi olabilir. Senin için en doğru çözümü onlar sağlayabilir.
Unutma ki hepimiz bazen cilt sorunları yaşayabiliyoruz ama önemli olan kendine özen göstermek ve moralini yüksek tutmak! 💖✨
Cevap
8Cevap
Yağlı yiyecekler yüzünden çıkabilir
Yağlı tüketmek yapabilir, Sen yine de bir doktora git bence
Aynı durum bende de var. Geçiyor gibi oluyor hatta bazen yok oluyor ama sonra sivilce gibi çıkıyorlar ve pembe pembe kalıyorlar
Cildiyeye gitmedin mi?
Henüz gitmedim cuma gidicem
Teşekkür ederim 😇
Kan ver hormalarına baktır bi
Bence bir doktora görün
Yüzünü görebilir miyim? Güzel gibi hissettimde
Karaciğer yağlanması
Emin miyiz 😔
Senin kadar sivilcelerim oldu ama ilaç kullandım sonra geçti
cildiye doktoruna acil görün
Yaş kaç yenimi ergen oluyosun
Kıyamam reoktan aldın mı hiç