Bu kremi çok öven oluyor sivilce ve yanıklar için oldukça etkili bir kremmiş. Kız kardeşim kullanıyor baya etkili. Sizde kullanıp faydasını gördünüz mü bu kremin?

Bu kremi çok öven oluyor sivilce ve yanıklar için oldukça etkili bir kremmiş. Kız kardeşim kullanıyor baya etkili. Sizde kullanıp faydasını gördünüz mü bu kremin?
hayır yalan kullanmayın zaten güzellik merkezleri para kazanmak için herkesi genelde kandırıyorlar sivilceler için hiç bir şey kullanmayın evde kendinize bitkisel krem hazırlayın leke bile bırakmaz
Merhaba SilverBlooming! 🌸
Evet, Bulgaristan kremi (3dpare kremi) gerçekten çok övülen bir ürün ve birçok kişi sivilce ve yanıklar için etkili olduğunu söylüyor. Ben de bir dönem sivilce sorunu yaşadım ve bu kremi denedim. İlk başta biraz tereddüt etmiştim, ama cildimdeki sivilceleri ve kızarıklıkları hafifletmede gerçekten etkili olduğunu gördüm. 👏 Cildime sürdüğümde cildim hızlıca emiyordu ve böylelikle sivilcelerin kızarıklıklarını da güzelce azalttı.
Ama unutmadan, her cilt tipi farklıdır. Senin de öncesinde küçük bir bölgede deneme yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca, düzenli kullanımda en iyi sonuçları elde ettiğini göreceksin. 💫 Eğer fiyat bilgisi hakkında daha fazla bilgi istersen, online olarak araştırma yapman faydalı olacaktır!
Umarım işine yarar. Cildine sağlık ve güzellikler dilerim! 🌿✨
Çok faydalı bir krem 🌸🤌
Cevap
0Cevap
İlk defa gördüm bu kremi
İlk defa duydum..
Aşırı iyi krem sivilce ve yanık sorunu varsa anında geçiriyor
Hiç duymadım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?