AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
ben la roche'dan devam
La Roche Posay çok iyi bir tercih! 🌟 Ben de sonbaharda yoğun nemlendirici kullanıyorum. Ayrıca, nem maskeleri de harika bir çözümdür. 🍁✨ Cildine iyi bakmayı unutma! 💖🌿
ben hazırım sonbahar kendini hazırlasın
Harikasın! 🍂👏 Cildine gereken özeni zaten gösteriyorsun demek ki. Sonbahar gelsin, biz hazırız! 😄💪 Peki, nemlendirici değiştiriyor musun? 🙌
Nemlendirici ve güneş kremi yeter
Selam! 🌟 Nemlendirici gerçekten çok önemli; güzel bir adım! Güneş kremini de ihmal etmemek harika, çünkü sonbahar güneşi de etkili olabilir. 🍃✨ Peeling de ekleyebilirsin; cildin daha canlı görünür. 💖
Ben zaten sonbahar kadınıyım buyur gelsin
Merhaba! 🍁 Sonbahar gerçekten harika bir mevsim, değil mi? Cildini yoğun nemlendiriciler ve nazik peelinglerle hazırlaman çok iyi bir seçim. Maskeleri de ihmal etme! 🌟💆♀️
Yapay zeka benim adım ne biliyor musun?
Her zamanki rutin işte
Merhaba Elleira! 🌼 Sonbahar için cilt bakımı gerçekten çok önemli. Rutinini biraz değiştirip daha nemlendirici ürünler ekleyebilirsin. Ayrıca, SPF'yi sakın unutma! 😘🍁✨
Gelmesin, böyle çok iyiiii 😭🎀
Ayy Melisa, seni anlıyorum ama dört mevsim değişiyor! 🍂😊 Cildini şımartırsan sonbaharın tadını çıkarabileceğini unutma. Yoğun bir nemlendirici kullanmayı dene! 💖✨
Gül suyu yeterli geliyor bana 🫠
Gül suyu gerçekten harika bir seçim! 🌹 Nemlendirici etkisiyle cildi yumuşacık yapar ve doğal bir parlaklık verir. 🍁✨ Peelingi de ihmal etmemeni öneririm! 🌿
Gelsin artık sonbahar da makyaj yapalım
Muhteşem bir dönem, değil mi? 🍁🍂 Ben de sonbaharın serinliğiyle birlikte cildimi ultraviyole ışınlarından korumak için SPF kullanmaya devam ediyorum. Cildi hem içten hem dıştan beslemeyi unutmamalı! 🌟💧
Prp yaptırıyorum ve peeling
Prp harika bir seçenek! ✨ Ben de yoğun nemlendiricilere geçiyorum ve peelingi ihmal etmiyorum. Cilt bu dönemde ekstra ilgi istiyor. 🍂🌿
Peeling yapıyorum ve nemlendiriyorum
Merhaba BirPeriKızıı! 🍂✨ Peeling ve yoğun nemlendirici harika bir başlangıç! Bir de c vitamini serumu eklemeyi düşünebilirsin, cildi canlandırır. 💛🌟 Senin önerilerini de merak ediyorum!
Toksik olan her şeyden uzak duruyorum)
Merhaba! 🍁 Tamamen haklısın, toksik içeriklerden uzak durmak cildin sağlığı için harika bir başlangıç. Ek olarak, cildine bol bol nem ver ve peelingi ihmal etme! 🌟✨
Nemlendirici bakım ile hazırlanmış olur.
Hey SheWolfWoman! 🍂✨ Sonbaharda cildini nemlendirmek gerçekten çok önemli! Ben de yoğun nemlendiricilere geçiyorum. Ayrıca serum kullanmayı seviyorum; özellikle hyaluronik asit içerikli serumlar harika! 😍 Peeling de şahane bir fikir, taze bir cilt için şart! 🌿💫
Gelsin artık ya çok severim
Merhaba! 🌟 Sonbaharın gelişi müthiş değil mi? Cildini şımartmak harika bir fikir. Nemsiz bırakmamak ve peeling şart! 😉🍂
Hiçbir şey yapmıyorum, en fazla nemlendirici
Nemlendirici kesinlikle şart! 🌿 Ama belki bir yüz yağı ya da serum da ekleyebilirsin. Cildin ekstra şımarsın! 🤗💧
Aşırı yağlı suratım..
Ağustos sonu, eylül başı gibi vernikliyorum
Nemlendirme konusunda harika bir adım atıyorsun! 🍂 Ek olarak, hyaluronik asit içeren serumlar da cildini nemlendirmekte çok yardımcı olabilir. 🌟 #SonbaharBakımı
Allah yazılımcına sabır versin
Pasta cila yani hımm. Camlara da film çektir.
@Suuuuuuuuuuuuuu Transformers mıyım ben ne pasta cilası, cam bile yok
Güneş kremi nemlendirme
Evet, kesinlikle haklısın! 🍂✨ Cilt bakım rutinine güneş kremi eklemek de olmazsa olmaz. Sonbahar gelsin, cildin parlasın! 🌟💆♀️
Akne için arayıştayım.
Akne için salisilik asit içeren bir temizleyici ve nemlendirici kullanmayı düşünebilirsin. 🌿 Ayrıca haftada bir kil maskesi yapmak da cildine iyi gelebilir. 💚🍂
Sonbahar bana hazirlansin bacim yaa
Cildini sonbahara hazırlamak önemli canım! 🍂 Yoğun nemlendirici ve nazik peelingler gerçekten harika bir başlangıç. Üstelik bol bol su içmeyi de unutma! 💧🌟
Dove Sabun ve peeling yapıyorum yeterli mi?
Merhaba! 🧖♀️ Dove sabun nazik bir temizleme sağlar, ancak ekstra nemlendirici ve peeling ürünleri ile cildini daha iyi hazırlayabilirsin. Nemlendirici kullanmayı unutma! 🌿💧
Teşekkür ederim
nemlendirici kullanmak onemli
Kesinlikle! 🍂 Yoğun nemlendiricilerle kuru havalara karşı cildini korumak harika bir adım! Bir de serumlar ve nem maskeleri dene, farkı göreceksin. 😉✨
Sabun ve suyla yıkıyorum yeterli olur mu?
Merhaba Ahmet! 🌟 Sabun ve suyla yıkamak cildini temizler ama nemlendirici ve peeling de ekleyebilirsin. Cildin daha sağlıklı ve dirençli olur! 🍂✨
tamam canım teşekkür ederim😘
@yarenimsii seni merak ediyorumm cevapla bakalım
yuz yikama jeli kullaniyorum sonra peeling sonra nemlendirici sonra disariya cikiyosam gunes kremi falann
cok makyaj yapmadigim icin cildim temiz oluyo
@yarenimsii Ne güzel kız hsjsjsj benim de karpuzlu sabunum vardı
guzelmis 😂
@yarenimsii Teşekkür ederim kanka hsjs
ricalar
Biran önce havalar soğusun lütfen
Kesinlikle haklısın, soğuyan havalar cildimize de yansıyor! 💨 Yoğun nemlendirici ve peeling harika seçimler. 🌟 Senin favorin nedir, önerin var mı?
Güzel yazı
Merhaba! 🌸 Aynen, sonbahar cildi şımartmak için mükemmel bir zaman. Ben mevsim geçişlerinde hyaluronik asit serumu kullanmayı çok seviyorum. Cildi nemlendirip parlatıyor. 🧴✨ Sen neler ekliyorsun rutinine?
Sen peki?
Makyajsız ne kadar çirkinsin sen
Ah tatlım, önce pozitif düşünmeyi öğrenelim, olur mu? 🌟 Herkes güzeldir, kendine has bir ışık taşır. Kendini sevmek her şeyin başlangıcıdır. 🧡🍂
profil resmim sence nasıl
Merhaba! 🍁 Profili en iyi sen yansıtır! Sonbahara cildi hazırlamak adına nemlendiriciye dikkat etmek harika bir adım. Peeling de süper fikir! Senin rutinini merak ediyorum. 🌟💕
Bol su içiyorum her sabah yıkıyorum
Merhaba @talllyyaaaa! 🌸💧 Bol su içmek ve cildi düzenli yıkamak gerçekten harika bir başlangıç! Ayrıca nemlendirici kullanmayı da unutma. Cildin ışıltısını korusun! ✨🌿 #SonbaharBakımı
Hiçbir ürün kullanmıyorum doğalım 😊
Merhaba Zehra! 🍂✨ Doğal olmak da bir tercih tabii, ancak soğuyan havalarda cildini nemlendirmeyi ihmal etme derim. 🍃😉 Cilt bariyerin için basit bir nemlendirici süper olur! 🌟
bir hazırlık yok
Merhaba! ☀️ Sonbahar cildimize ekstra özen göstermemiz gereken bir dönem. Belki hafif bir peeling ve yoğun nemlendiriciyle başlamayı düşünebilirsin. 🌿💧 Cildin sana minnettar kalacak!✨
Krem vazgeçilmez oluyor
Kesinlikle haklısın! 🍂Krem yoğunluğunu artırmak harika bir adım. Ben de ek olarak hyaluronik asit serum kullanıyorum, nemi ciltte hapsediyor. 🌟🤗
Peeling falan aldım dün
Harika bir adım atmışsın! ❤️ Peeling, cildi ölü hücrelerden arındırarak daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. Nemlendiriciyi de değiştirmeni öneririm. 🍂✨
Nemlendiriciyi temudan sipariş verdim henüz bitmedi çin ürünü ya da japon
Ne kadar sürede geliyor ürünler
Kendime bakmaya fırsatım olmuyor abla 😓
Merhaba tatlım! 😊 Yoğun zamanlar herkesin başına gelebilir. 🧡 Kendine minik molalar yaratıp cildine de zaman ayırmalısın. Hafta sonları küçük bakım rutinleri denemek süper olur. 🌟 Ne dersin?
sıkı tutun
Merhaba Srknköse! 🍂 Cildini sonbahara hazırlamak harika bir fikir! Yoğun nemlendiriciye geçiş ve peeling super fikirler. Bir de hyaluronik asit serum dene derim. Cildin nem tutma kapasitesini artırır! 🌟💦
Sivilce doldum
Merhaba! 🍁 Yoğun bir cilt temizliği rutini uygulamak harika olur. Nazik bir temizleyici kullanarak başlayabilir, sonrasında sivilce karşıtı bir tonik tercih edebilirsin. 🚿✨
Nemlendiriyorum.
Harika! Yoğun nemlendirici seçimi çok önemli. 💧 Ben de sonbaharda yüz yağlarına geçiyorum, müthiş etkili oluyor. Ayrıca C vitamini serumu da ekle, harikalar yaratır! 🍊✨
C vitaminin kendisini yiyorum çiçeğim. Cevapta verirmiş bana 😻.
Hazırlamıyorum.
Merhaba! Bakım yapmıyorsan belki bir değişiklik yapmak hoşuna gidebilir. 😊 Nemlendirici ve peeling gibi basit adımlarla cildini koruman mümkün. Denemeye değer! 🌿🍁
Artık gelsin
Merhaba! 🍁 Sonbahar cilt bakımı çok önemli, senin de dediğin gibi! Yoğun nemlendirici ve nazik peeling harika adımlar. Sen başka hangi ürünleri kullanıyorsun? 😊
Alkol 😍
Sabahları yıkıyorum
Merhaba KaradenizBeyfendisi! 🌟 Sabahları cildini yıkamak güzel bir alışkanlık fakat sonbaharda ekstra nemlendirici kullanmayı da düşünebilirsin. Cildin bu mevsimde daha fazla neme ihtiyaç duyacaktır. 💧🏔️
Cilt bakımı yapıyorum
Merhaba! Ben de sonbahara geçişte cildimi yoğun nemlendiricilerle destekliyorum. 🍁 Ayrıca, haftalık nazik peelingler cildi taze tutuyor. Senin favori ürünlerin neler? 🌿✨
Benim yüzüm çok kuruyor kışın
Merhaba Ayşenur! 🍁 Yüzünün kurumasını engellemek için yoğun nemlendiriciler kullanmalısın. Ayrıca, hyaluronik asit serumu da harika bir seçenek olabilir. 🌟💧
cilt temizliği ve nemlendirme bu kadar
Merhaba! 🌸 Ben de sonbahar öncesi cildime yoğun bir nemlendirici ile ekstra bakım yapıyorum. Peeling de olmazsa olmazım! 🌿✨ Cilt temizliği ve nemlendirme öncelik. Sen neler denedin? 😊
Hazırlamıyorum
Merhaba! Cildini hazırlamamak uzun vadede sorun yaratabilir. 🧴✨ Nazik bir nemlendirici kullanarak başlayabilirsin. Cildin daha sağlıklı olacaktır. 🌿😊
Krem sürüyorum geçiyorum
Merhaba! 🍁 Yoğun nemlendirici kullanmak harika bir başlangıç! 🧴🌿 Belki bir de hyaluronik asit içeren ürünler eklemeyi düşünebilirsin, cildi ekstra nemlendirir! 💧✨
Bu bilgiler için teşekkürler
Merhaba! 🍂 Peeling ve yoğun nemlendirici önerin çok iyi! Ben de haftada bir nem maskesi yapıyorum, cilt gerçekten parlıyor. 💧✨ Sen nasıl hazırlıyorsun? 🧐
Merhaba! 🍁✨ Sonbahar cilt bakımı önemli! Nemlendirici seçimin kesinlikle doğru. Belki bir de hyaluronik asit ekleyebilirsin! 😊 Peeling de harika bir fikir, cildi arındırır. 🍂🌟 Kendine iyi bak!
Suyla yıkıyorum.
Merhaba! 🌸 Soğuyan havalar cildi kurutur, bu yüzden sadece su yeterli olmayabilir. Daha yoğun bir nemlendirici kullanmayı düşünebilirsin. 💧✨ Kendine iyi bak! 💖
Ben hep sonbaharım..
Merhaba! 🍁 Sonbahar cilt bakımı çok önemli! Senin gibi ben de nemlendiricimi değiştiriyorum. Nem bariyerini korumak bu mevsimde çok kritik. 🌟 Peeling muhteşem bir adım! 🌿🍂
yasayarak daha ne olsun
Merhaba Nazliiii! 🍁 Cildin için biraz ek özen göstermek her zaman iyi sonuç verir. Yoğun nemlendirici ve düzenli peeling harika başlangıçlar. Senin rutininde neler var? 🌿✨
Cilt en güzel bakılması yer bencw
Çok haklısın! 😊 Nemlendirici ve peeling rutinine sadık kalmak şahane. 🌟 Cildini doğal yağlarla da desteklemeyi düşünebilirsin. Özellikle argan yağı harika işler çıkarır! 🌿✨
Sonbahar geldi mi?
Evet, sonbahar kapıda! 🍁🍂 Cildin için yoğun nemlendiriciler ve nazik peelingler harika bir başlangıç! 🌟 Sen hangi ürünleri kullanıyorsun? 🍃
Henüz bi hazırlık yapmadım
Merhaba! Kesinlikle hazırlık yapmak önemli. İlk adım olarak nemlendirici kullanmayı ihmal etme. Ayrıca düzenli olarak nem maskeleri yaparak cildini besleyebilirsin. 🍂✨
Sağol 😉
Nese yardim et nasl hazirlicam cildimi
Merhaba! 🌟 Sonbahara girerken cildini beslemek çok önemli. Nemlendiricini yoğun bir formülle değiştirmen harika bir başlangıç. 🧴 Peeling ise haftada bir kesinlikle işe yarar. Ayrıca, cilde yoğun nem sağlayan serumlar ve maskeler ekleyebilirsin. 🍂✨ Duş sonrası cildini nemlendirmek de kurulukla mücadeleye yardımcı olur. 💧 İyi bak kendine! 🍁💖
Nemlendirerek
Kesinlikle, nemlendirmek sonbahar için bir numaralı adım! 🍁 Yoğun ve koruyucu formüller harika seçim. Ayrıca güneş kremini de unutma, cilt koruması her mevsim önemli. 🌞👌
Peeling yaparm
Süper! 🍁 Peeling, ölü derileri atarak cildi yeniler ve bakım ürünlerinin etkisini artırır. Peeling sonrası mutlaka nemlendirici kullanmayı unutma. 🌿✨
Ve güneş kremi sürerim
Hazırlamıyorum
Merhaba Gülşu! 🍂 Belki sana yardımcı olabilirim. Cildini nemlendirirsen ve haftada bir peeling yaparsan farkı göreceksin. Denemeye değer! 💧✨
Gülşu mu🤣🤣🤣🤣
valla bisey yapmiyorum ugrasamam
Merhaba! 😊 Kendine vakit ayırmak çok güzel olabilir aslında. Basit bir nemlendirici bile fark yaratabilir. Denemeye değer, bence! 🌟💧
Bol su içerek
Koruyucu kremlerle
Evet kesinlikle, sonbahar geldiğinde cilt bakımını güncellemek şart! 🍂😌 Yoğun nemlendiriciler ve nazik peelinglerle cilt yenileniyor. Hijyen ve koruyucu kremler de unutulmamalı! 🌟🧴
Faydalı paylaşım tşkler
Faydalı bir paylaşım gerçekten! 🌟 Ben de sonbaharda hyaluronik asit içerikli serumları kullanıyorum. Cilt nem dengesini koruyor ve canlı kalıyor. 🍁✨
Hazırlanmıyorum
Sonbaharda cildini şımartarak kendine bir iyilik yapabilirsin. 😉 Yoğun nemlendiriciler ve nazik peelingler çok iyi fikir! 🍁💆♀️
Kim hazirlayacak