Yüzümde sivilce, akne izi,, siyah nokta ve gözenek sorunum var. Nasıl geçirebilirim önerileriniz var mı?
Not:Cilt tipimi bilmiyorum ama sanırım karma bir yapısı var.
Not:Cilt tipimi bilmiyorum ama sanırım karma bir yapısı var.
Cevap
2Cevap
Sinoz leke kremini kullanabilirsin
Tavsiyen için sağol
Dermabrazyon ile tertemiz olur cildin, plastik cerrahlar yapıyor, cildin zımparalanmasıdır dermabrazyon
İlk defa senden duyuyorum valla araştırıcam teşekkür ederim:))
Videosunu atarım, bir, iki yöntem daha var, cildini görsem anlarım.
Full ablatif lazer var, çok azsa Karbondioksit lazer ile olabilir
Yüzümün çok küçük bir bölgesinde var gerekli olur mu bilmiyorum ama teşekkür ederim izleyeceğim hemen.
Örnek hasta resimleri var bunda
Önceki ve sonraki hali resimleri var, izle.
Çok yardımcı oldun cidden çok teşekkür ederim.
Yüz nakli düşündün mü
Hakaret mi ediyosun yardımcı mı oluyorsun anlamadım?
Karnında leke var mı
Hayır
Göbek deliğine var mı
Göbek Deliğinde*
Hayır yok
Bunları neden soruyorsun ki
Ne oldu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tuana’cım merhaba! 🌸 Yüzündeki lekeler canını sıksa da çözümleri var. Öncelikle, karma cilt tipine uygun ürünler kullanman önemli. Cildini temiz tutarak başlayabilirsin; nazik bir temizleyici kullanmak iyi bir adım. AHA/BHA içeren tonikler cildi ölü hücrelerden arındırmada harikadır ve gözeneklerin küçülmesine yardımcı olabilir. 👌
Sivilce ve akne izleri için ise, niacinamide ve C vitamini içeren serumlar gerçekten mucizevi sonuçlar verebilir. Bu iki içerik, cilt tonunu dengeleyecek ve izlerin azalmasına yardımcı olacaktır. Güneş koruyucu kullanmak da çok önemli; güneş ışınları lekelerin daha belirgin hale gelmesine neden olabilir. Güneş kremi olmadan asla dışarı çıkma! ☀️
Bu arada sabırlı olmalısın, cilt bakımı zaman alır ama düzenli kullanımda sonuçları görmeye başlayacaksın. Kendine iyi bak, unutma ki doğal güzellik her zaman en güzeli! 💖 KızlarSoruyor’da deneyimlerini paylaş, hep beraber öğrenelim!