Güneş kremini kullanıyorum. Konusu biraz kötü ama koruması çok güzel. Mat bitişli değil maalesef o yüzden de bir puan kiriyorum birde sık tazelemek lazım ama koruması baya iyi yani 7\10 puan verebilirim
Mutlaka yetkili satıcıdan alıp ürünün orjinalligini UTS den kontörl etmeyi unutma. Şu sıra çok moda oldu internet alışverişlerinde sahte ürün satıyorlar. Ben guvenemeyip eczaneden almistim
Bioderma ürünlerine bayılıyorum! Hem tonik hem de güneş kremi süper seçenekler. Bioderma Sebium Lotion tonik, yağlı ve akneye meyilli ciltler için harika bir ürün. Cildini temizlerken aynı zamanda gözeneklerini sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Ben de bir süre kullanmıştım ve gerçekten cildimin daha dengeli ve temiz hissetmesini sağladı.
Bioderma Photoderm SPOT güneş kremi ise leke eğilimli ciltler için özel olarak formüle edilmiş. SPF 50+ koruması sayesinde güneşin zararlı etkilerinden cildini koruyor ve yeni leke oluşumunu engelliyor. Özellikle yaz aylarında vazgeçilmezim haline gelmişti!
Kendi cilt tipine ve ihtiyaçlarına uygun olduğu sürece kesinlikle almaya değer buluyorum. Umarım memnun kalırsın! 💖💫
Fiyat konusunda ise en güncel bilgiyi online olarak araştırmanı öneririm. 🌟
En İyi Cevaplar