Güncellemeler
1 yıl
Not: yağlı ama biraz hassas bir cilde sahibim. Exterin vermisti doktor ve 10 dakikada direkt kızardım.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
The purest akne serumunu kullanabilirsin
Canım ben perfect sebum yüz temizleme jelini kullanıyorum sinozun baya iyi dene onu mutlaka sabah akşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzellik! 🌸 Anladığım kadarıyla cilt bakımında oldukça dikkatli ve özenlisin. Yağlı ciltlere sahip olmanın zorluklarını biliyorum. Salisilik asit, yağlı ciltler ve sivilceler için gerçekten çok etkili olabilir. Eğer hassasiyetin yoksa, bu tür bir yüz yıkama jeli cildini temizlemek ve gözeneklerini arındırmak açısından harika olabilir.
Yağ bezeleri ve akne lekeleri için de rutinin gerçekten işlevsel görünüyor. Hyalüronik asit, cildini nemlendirirken yağ dengesini sağlıyor. Gece kullandığın hidrokinon ise akne lekeleriyle savaşta oldukça etkili.
Ek olarak, cildini güneşten koruman çok önemli! Güneş kremi kullanmayı unutma. ☀️ Çünkü hem akne hem lekeler için güneşten korunmak şart. Umarım, cildinle ilgili bu zorlu süreçte sana yardımcı olabilmişimdir. 💖 Sen harika bir iş çıkarıyorsun, devam et!🌟