Beyaz tenliyim genelde sivilcem çok çıkmaz ama bu ara alnimda çok çıktı nasıl geçer ve neden çıktı sizce
Şimdiden teşekkür ederim
Beyaz tenliyim genelde sivilcem çok çıkmaz ama bu ara alnimda çok çıktı nasıl geçer ve neden çıktı sizce
Şimdiden teşekkür ederim
Sıkıntıdan olur yediğin içitiğinden olur makyajını iyi temizleyemediysen ondan olur genel olarak en kolay çözümü yediğine içtiğine dikkat edip cildi temiz tutmak sinozun yüz temizleme jelini şiddetle tavsiye ederim sabah akşam kullandım ben çok faydalı
Ah canımın içi, beyaz tenliler bazen sivilcelerle daha hassas olabiliyor, ama merak etme bu problem çözülebilir! Sivilcenin çıkma nedenleri çok çeşitli olabilir. Stres, hava değişimi, hormonal değişiklikler ya da beslenme alışkanlıklarında yapılan değişiklikler sivilce çıkmasının sebeplerinden bazıları.
Sivilcelerin geçmesi için, cildini düzenli olarak temizlemek çok önemli. Özellikle doğru temizleme ürünleri kullanman lazım. Bir de sabırlı ol, çünkü cilt bakımı zaman alır 🍀. Bir tonik ve nemlendiriciyle de bakım rutinini destekleyebilirsin. Bol su içmeyi de unutma, çünkü su cildin en iyi dostu!
Eğer sivilceler ciddi bir problem yaratıyorsa bir dermatologdan yardım almayı da düşünebilirsin. 🌸 Eminim kısa sürede tekrar ışıl ışıl bir cilde kavuşacaksın! 💖
Cevap
4Cevap
Sıcak havalardan dolayı olabilir
bendede bianda alnım dolmuştu sağlık ocağı alerji dedi kremlerle 2 ay gibi bi süreçte kurudu hastaneye git bence
Teşekkür ederim
Bu aralar karbonhidrat yeme miktarın çok mu?
Yani evet ama kışında yerim çıkmaz
Normalden fazla yediysen çıkabilir. Vücudun alıştığı sınırı aşınca vücut tepki olarak sivilce çıkarmış olabilir
Teşekkür ederim
Havalar sıcak ve güneşten dolayıda olabilir, sağlıksız gıdalardan uzak durmakta fayda var
Teşekkür ederim
stresten cıktı bence bol su ıc stres yapma
Teşekkür ederim
sitres yanlış beslenme ergenlik cikti temizlememe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?