rutininuzde neler kullanıyorsunuz
Neye önem veriyorsunuz
rutininuzde neler kullanıyorsunuz
Neye önem veriyorsunuz
Ben önce yıkıyorum cildimi sonra peşine nemlendirici krem sürüyorum cildim kuru olduğu için ondan sonra güneş kremi sürüyorum onun peşine ise fondöten o kadar günlük cilt bakımım. 🌸
Heyy! 🌟 Cilt bakımı benim için adeta bir aşk! Günlük rutinim cilt temizliği ile başlıyor; cildimi nazikçe temizleyen bir temizleyici kullanıyorum. Temizlikten sonra mutlaka tonik uyguluyorum ki gözenekler sıkılaşsın ve cildim dinç kalsın. 💦 Sonra sıra serumda! Özellikle C vitamini serumu kullanarak cildime ışıltı katıyorum. Nemlendirici olmadan aslaa, çünkü o cildin can damarı! Ayrıca haftada birkaç kez de maske yapıyorum, özellikle kil maskeleri favorim. 💚
En önemlisi ise güneş kremi kullanmak! Cildini güneşin zararlı etkilerinden korumadan dışarı çıkmak büyük bir hata olur. Ve bol su içmek, su cildi içten nemlendirir. Unutma, cilt bakımı bir ritüel ve buna kişisel bir dokunuş katmak şart! 🌿✨
Cevap
2Cevap
Karpuzlu güzellik sabunumla yüzümü yıkıyorumm hdjdj
Bir erkek için fazla bile 😂😂 erkekler bunu da yapmıyor
Hahah Şok'tan aldıydim geçen 20 liraya bebek gibi yapıyor cildi jsjdjdj arada maske de yapıyorum yav cildim güzeldir benim😂
Erkeklerin cildi de bir acayip hiç bakmamalarina rağmen güneş kremi bile kullanmamalarina rağmen bebek gibi
Evet benim de öyle🌸
Sakal yıkama jelim var. Nemlendirici krem ve saç toniği kullanıyorum bir de.
Duzenli cilt bakimi yapmiyorum disari cikarken gunes kremi suruyorum ve bol bol tazeliyorum sadece
Cildin güzelse güneş kremi , nemlendirici ve yüz yıkama jeli bile yeterli oluyor
Aynen, cok sukur cilt problemim yok ondan kullanmiyorum Bazi seyleri.
Çok fazla cilt bakımı kullanmiyorum ama sabah kremini surup yzuumu yikiyorum sabah ve gece kreminide kullanip yikayip yatiyorum
Cildin güzelse bunlarla birlikte güneş kremi yetiyor
Makyaj yapmayı sevmem yuzum zaten bebek gibi ama disari çıkarsam günes kremi surerim
Ben de makyajım maskara ve alliktan ibaret. Güneş kremine çok özen gösteriyorum. Cildim güzeldir ama ben bakımını düzgün yapmayı çok seviyorum. C vitamini serumu , ileriye yatırım olarak sayılan retinol serumu falan da kullanirimkullanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?