Cilt Bakım Erkekler kişisel bakımınıza ne kadar önem veriyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gizli yazın ama doğruları yazın lütfen Mesela dişlerinizi ne kadar süreyle fırçalıyorsunuz? Erkekler kişisel bakımınıza ne kadar önem veriyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Bakım Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şimdiki erkekler kadınlardan çok daha önem veriyor cildine 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Hergun dislerimi sabah fircalarim bunsra isten gelince dusumu hergun alirim vaktim olursa sabah uyanincadw alirim bud ikikez oluyor diyelim. Ayrica lazere gitmeyi sectim temiz bir vucut için. Aklima gelenler bunlr. 0 0 Yorumla
cancanjan Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Çok fazla önem veririm temizlik temiz kokmak önemli. Ama parfüm kullanmayı çok sevmem sabun kokusu güzeldir.. 0 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Beslenmeme, sporuma ve kişisel bakımıma önem veririm. Her gün fırçalarım eğer uzun yolda değilsem. 0 0 Yorumla
_emree Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 62% 1 yıl sabah kalkınca yüze buzlu su diş fırçalama duş kil maskesi gece yatınca da aynıları 0 0 Yorumla
asi_ertk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Sabah yüz temizleme köpüğü, arkasından tonik , hyalaronik asit serum , güneş kremi akşam Yine köpük temizleyi , tonik , serum , nemlendirici 😊 0 0 Yorumla
Kod_Perseus Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Dişleri her gün fırçalıyorum mecburiyetten zaten de şu birkaç aydır kime kendimi beğendirecegim diye saça sakala pek dikkat etmiyorum. 0 0 Yorumla
Mertasaf33 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Gizli yazamıyorum ama tertemiz vücudum kılsız şükür epilasyona gittim tüm vücut 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Diş peki? Yorumla Mertasaf33 1 yıl En temizi o zaten en önem verdiğim de diş abim diş hekimi yaa balıklarını eksiltmiyor Yorumla
uzatmaisterseen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Erkekler genelde 3 günde bir yapıyorlar 😩🤢 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bencede öyle fırçalıyorum diyen yalan söylüyor Yorumla uzatmaisterseen 1 yıl Valla yalan gerçekten dikkat eden sevgilim var günde 2 kesin yani böyle erkek bulmak da zor bu devirde hem ağzı temiz olmayanla da öpüşülmez bile Yorumla Soran 1 yıl Bencede biz fırçalıyoruz ama erkekler iğrenç aw delirecem ben bir de çok takıntılıyım flörtüm fırçalamıyormuş bir de söylüyor napıcam ben Yorumla uzatmaisterseen 1 yıl Yavaştan soğut kendinden sonra da ayrıl bence güzel fikir Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl çokk şükür 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla S93S94 1 yıl diş fırcalarımtopuk tertemizkeselenirimtertenizim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl günde 1 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Maşallah onu yapmayan da var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl beni ilgilendirmez ben sağlığım için yapıyorum hijyende öneml, Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Şimdiki erkekler kadınlardan çok daha önem veriyor cildine
Hergun dislerimi sabah fircalarim bunsra isten gelince dusumu hergun alirim vaktim olursa sabah uyanincadw alirim bud ikikez oluyor diyelim. Ayrica lazere gitmeyi sectim temiz bir vucut için. Aklima gelenler bunlr.
Çok fazla önem veririm temizlik temiz kokmak önemli. Ama parfüm kullanmayı çok sevmem sabun kokusu güzeldir..
Beslenmeme, sporuma ve kişisel bakımıma önem veririm. Her gün fırçalarım eğer uzun yolda değilsem.
sabah kalkınca yüze buzlu su diş fırçalama duş kil maskesi gece yatınca da aynıları
Sabah yüz temizleme köpüğü, arkasından tonik , hyalaronik asit serum , güneş kremi akşam
Yine köpük temizleyi , tonik , serum , nemlendirici 😊
Dişleri her gün fırçalıyorum mecburiyetten zaten de şu birkaç aydır kime kendimi beğendirecegim diye saça sakala pek dikkat etmiyorum.
Gizli yazamıyorum ama tertemiz vücudum kılsız şükür epilasyona gittim tüm vücut
Diş peki?
En temizi o zaten en önem verdiğim de diş abim diş hekimi yaa balıklarını eksiltmiyor
Erkekler genelde 3 günde bir yapıyorlar 😩🤢
Bencede öyle fırçalıyorum diyen yalan söylüyor
Valla yalan gerçekten dikkat eden sevgilim var günde 2 kesin yani böyle erkek bulmak da zor bu devirde hem ağzı temiz olmayanla da öpüşülmez bile
Bencede biz fırçalıyoruz ama erkekler iğrenç aw delirecem ben bir de çok takıntılıyım flörtüm fırçalamıyormuş bir de söylüyor napıcam ben
Yavaştan soğut kendinden sonra da ayrıl bence güzel fikir
çokk şükür
Ne
diş fırcalarım
topuk tertemiz
keselenirim
tertenizim
günde 1
Maşallah onu yapmayan da var
beni ilgilendirmez ben sağlığım için yapıyorum hijyende öneml,
Sabah akşam
Aşırı fazla