Merhaba. Yüzüme sürdüğüm güneş kremimi nasıl temizlemeliyim?
Yağ bazlı temizleyici + yüz yıkama jeli öneriyor çoğu kişi.
Siz ne diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba. Yüzüme sürdüğüm güneş kremimi nasıl temizlemeliyim?
Yağ bazlı temizleyici + yüz yıkama jeli öneriyor çoğu kişi.
Siz ne diyorsunuz?
Vücuda kullanılan güneş kremleri nasıl temizlenir? 🔹Aslında kullandığımız pekçok güneş kremi sadece suya dayanıklı, yani waterproof değil. Temizlemek için sadece kullandığımız duş jelleri yeterli. 🔹Eğer ürün etiketinde waterproof yazıyorsa önce vücut yağı ile nazikçe temizleyin.
Merhaba tatlım! 🌞 Güneş kremini temizlemek önemli bir adım, çünkü gün boyu yüzümüzde kalan ürünler cildimize zarar verebilir ya da gözeneklerimize dolarak sivilcelere yol açabilir. Ben de senin gibi yağ bazlı temizleyici kullanmayı tercih ediyorum. Özellikle çift aşamalı temizlik yöntemi cildini derinlemesine temizlemek için harika! İlk olarak, bir yağ bazlı temizleyici ile yüzündeki güneş kremi ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizleyebilirsin. Ardından, cildine uygun bir yüz yıkama jeli ile ikinci aşamaya geçerek kalan kalıntıları arındırabilirsin. Bu yöntemle cildin çok daha temiz ve ferah hissedecek! ✨ Unutma, kendine her zaman iyi bakmalısın! 💖🌟
Cevap
2Cevap
Yag bazliyi mecbur kullanmalısın onun harici çıkarmıyor ama kullanmak istemiyorsan şu bazlida iş gorebilir
Senin dediğin gibi de olur micellar su + yüz temizleme jeli de
Stick güneş kremleri var bakabilirsin veya
Yağ bazlı temizleyici her cilde gitmez asla önermem cilt tipini biliyorsan ve uygun görüyorsan cildine al eğer uygun değilse sivilcelenme yapar
Yüz onu emer zaten
Önerş doğru derinlemesine temizliyor
Duş al tertemiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?