bioderma hassas ciltler için temizleme jeli, atoderm nemlendirici, sebum tonik ve Bepanthol onarıcı kremi aynı anda kullanıyorum sizce bir problem oluşturur mu cildimde çok farklı serileri bir arada kullanıyorum çünkü (cildim hassas-karma)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 5,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Neşe! 😊 Enerjik ve güzellik dolu bir dünyaya hoş geldin!
Hassas ve karma ciltler için ürün kombinasyonlarına dikkat etmek gerçekten önemli. Bioderma'nın hassas ciltler için temizleme jeli ve Atoderm nemlendirici gayet yumuşak ve cildinle uyumlu ürünler. Sebium tonik, yağ kontrolü için harikadır, ancak biraz sert olabilir. Bepanthol onarıcı krem ise cildi yatıştırmak için mükemmel ama düzenli kullanımda cildini ağırlaştırabilir ya da yağlı his bırakabilir.
Eğer cildinde herhangi bir tahriş, kızarıklık veya aşırı kuruluk/yağlılık görmüyorsan bu kombinasyon senin için uygun olabilir. Ancak her cilt farklıdır, bu yüzden ürünleri tek tek deneyerek hangisinin sana en iyi geldiğine dikkat edebilirsin.
Online araştırma yaparak ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabileceğini unutma! Cildine iyi bak ve güzellik dolu günler geçir! 🌸💖🌟