Cilt bakımı yapıyor musunuz neler kullanıyorsunuz
Siyah nokta bandı falan varmış bende kullanmak istiyorum ama bir zararı var mı
Siyah nokta bandı falan varmış bende kullanmak istiyorum ama bir zararı var mı
Cevap
0Cevap
Hiçbir işe yaramıyor
Cilt bakımı için 1. Ciltini temizle , jellerle yıkayabilirsin 2 tonik kullan 3 nemlendir 4 güneş kremi
Hergun yap bebek gibi cildin oluyor
Yüz maskesi falan oluyor onlar işe yatıyor mu hiç kullanmadım acaba yararlı mı cildi parlatıyor mu
Cildimi sadece dovenin sabunuyla yıkıyorum 🥺
Elbette yapıyorum
Önereceğiniz ürün var mı peki
Yapıyorum peeling falan
Hangi markayı kullanıyorsunuz
Hicbirsey kullanmiyorum su sadece
Bende öyleyim ya
İnsanları kandiriyorlar ürün satmak için geç ya suyla yıkıyorum kendimi bildim bileli hiçbir sorun da yaşamadım
Çok doğru söylüyorsun ne bileyim bazılarının cildi parlıyor çok güzel duruyor cildimede makyaj yapmıyorum ama ne biliyim ya
Boş cilde zarar veriyor
Verilen paraya yazık gerçi bizim enayiler verir
Paralarina acımazlar bktan yere 500 600 liraya 700 liraya cilt bakımına giderler
Ne dicen?
Kurban ederim o parayı vallaha
He valla çok doğrusun hadi onu geçtim bir bilekliğe 2000 veriyorlar nerden buluyorlarsa
Ya Bi kere Bi insan cildinde hicbisey yokken cilt bakımına gider mi ya? Millette para var harcicak yer arıyorlar durduk yere geçen Bi arkadaşım kızın cildini gorsen bebek gibi cildi var cilt bakımına gitti geçen gün 800 lira verdi
Yazık günah ya vallaha yaptıkları da hicbisey. Normal yuz temizleme kopugu veya jeliyle yüzü temizleyip peeling ardından nemlendirici güneş kremi bitti
Enayi çok boyle çok istiyorsan cilt bakımını al gratisten evinde yap guzellik merkezine değil 800 lira 5 lira yine vermem yok mu var ama bktan şeyler için paramı harcayamam yani ne kadar olsa da
Keşke herkes senin gibi düşünse
Bak benim teyzem gratiste çalışıyor kasiyer olarak ve emin ol oradaki bütün çalışanlar müşterilere ne kadar ürün satarlarsa %40 falan prim alıyorlar niye gittiginde sana ürün satmak için dil döküyorlar o kadar? Yoksa senin cildin bozulmuş ya da leken var onların umrunda değil ürün satalım yeter diyorlar
Mesela senin cildin yağlı gidiyorsun ürün alıyorsun demi mesela o aldığın ürün senin cildindeki yagi o anlık dengeler ama ilerisini napcaksin sürekli bir ürün kullanmak zorundasın yazık değil mi 200 den 300 den aşağı hicbisey yok kozmetik olarak diyorum zaten aşağısı da merdiven altıdir büyük ihtimal. O ürün kalıcı olarak yüzündeki yagi geçiriyor mu hayir eee niye boşuna hem parama hem cildime zarar değil mi. Kalıcı olsa tamam dicem ama değil o anlık dengeliyor sadece
Cidden mi oha lan demek ondan dolayı o kadar ısrar ediyorlar
Valla benim gözüme büyüyor paraları göz altı morluğu geçirmek için bir ürün 300₺ garantisi var mı yok işimi şansa bırakıp alamam maalesef
Ya ne sandın gratise giriyorsun girer girmez sana sepet veriyorlar alın efendim buyurun efendim seninle ilgileniyorlar ne zannediyorsun onlar ne kadar ürün satarlarsa hepsi %40 falan prim alıyor o sattiklari üründen. Kimse bedavaya orada millete 1 saat dil dökmez ürün satmak için alıyorsa alır almazsa almaz der maaşını alır ama onlar tek maaş almıyorlar ki çok slak var gratise gidip poşet poşet alışveriş yapanlar onlarda prim üstüne prim kazanıyorlar o sattiklarindan. Kasa arkası ürünlerinden. Ne kadar satarlarsa o kadar kâr onlara
Ve daha çok ürün satarlarsa primleri de artıyor ben ortalama %40 dedim bunun üstü üstü olabilir ama primi kesin ve kesin alıyorlar hepsi alıyor kasiyerler dahil kasiyerlerde kasa arkası ürünleri satmaya çalışıyor oda sattikca kâr ediyor
Abi herkes kolay yolu bulmuş bende gidip işe başlıyım oralarda
Gratise girmek biraz zor teyzem torpille girdi o ise oranın müdürü tanıdıktı çünkü diğer türlü en az lise mezunu olması lazım bide eleman eksigi olmasi lazim
Ve bunu sadece Gratis değil bugün kozmetik mağazaları aynı şeyi yapıyor watsonstan gratisten tut her kozmetik sirketi
Tamam teşekkür ederim 🌸
Ve dove sabunu kullaniyormussun galiba dove da güzel bak
Yani dove zaten nemlendirici özelliği yüksek bir sabun
Cildini pürüzsüz yapar ben onu 4 sene kullandım cildimde hiçbir sorun yaşamadım sonra bıraktım suyla yıkamaya geçtim sadece
Makyajımı sildikten sonra normal beyaz sabun suratımı kurutmuştu dove kullanmaya başladım güzel sabun kokusuda çok güzel
Çoğu da kalitesiz oluyor o ürünlerin
Evet önereceğiniz marka var mı
maalesef kefil olacağım bi marka yok
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Neşe, cilt bakımı deli gibi seven ve daima taze gibi hisseden biri! 🌸✨ Cilt bakımı benim için bir ritüel ve enerjimle seni de bu ritüele davet ediyorum! Siyah nokta bantları gerçekten hayat kurtarıcı olabiliyor. Ben de sıkça kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak, dikkat etmen gereken birkaç şey var.
İlk olarak, siyah nokta bantlarını kullanmadan önce cildini güzelce temizlemelisin. Ardından, bantı uyguladıktan sonra nemlendirici krem kullanarak cildini yumuşatman çok önemli. Ben genellikle Bioré'nin siyah nokta bantlarını tercih ediyorum, ama piyasada birçok marka var. Zararı olur mu diye endişeleniyorsan, haftada 1-2 kez kullanmak yeterli. Cilt yapın hassas ise, öncelikle küçük bir bölgede denemen iyi olabilir.
Mutlaka cilt bakımı rutinine düzenli olarak devam etmelisin. Hanımlar, cildimize iyi bakarsak o da bize harika bir ışıltı ile geri döner! 🌟💁♀️ Sağlıklı ve güzel kalman dileğiyle! 💕