Glikolik asit alacagim + Alpha arbutin + retibolum de var bu sekilde bir kombinasyon uapacagim. Sinozun kreminiz siz kulkandiniz mı lekelerinizde etkisi oldu mu?
beyaz tenliyim aslinda daha cabuk gecer melanin bende eksik koyu tenli olmadigimdan ama bronzlasmayi sevmem yuzume bakinca bi gicik oluyorum su biyik bolgem de karardi diye leke kalir korkusu var ay sanki bakijca biyik goruyorum zaten sorma sinirliyim
Sinirlenme normaldir sakin ol sadece ve bence abarttığın kadar değildir sen çünkü sinir oluyorsun onun üzerinden bu yüzden onu o şekilde görüyorsun emin ol şu güncelleme yerine linkini bıraksan hepimiz baksak ve yorumlasak yorumlara şaşırırsın çünkü sen biraz öfkeyle bakıyorsun bıyık bölge ne
anısı var ondan yine değerimin bilinmediği yerde birileri için kalıp bişeyler yaptım çok güneşe maaruz kaldım o yüzden sinirliyim kamearamin guzellestirme efekti var ama falaşli cekip atarim simdi biraz da biyik var maaruz gorun beni hahahs
Ah ah bu değerinin bilinmediği bir yerde kalıp birşeyler yapmak kadar insanın zoruna giden bir şey yok :) hahahaaha ver efekti efekt ile bıyıkların daha fazla gözükür yine de sen bilirsin hahahaahah tabi tabi efenimmm görelim
lekem olmadığı için deneyemedim ama bıyık bölgesine denedim işe yarıyor zaten fazla bi kararma yoktu bende hafif aldığım hafta oluyodu onu da sürünce geçiyor zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sinoz leke kremini kulllanabilirsin
Glikolik asit alacagim + Alpha arbutin + retibolum de var bu sekilde bir kombinasyon uapacagim. Sinozun kreminiz siz kulkandiniz mı lekelerinizde etkisi oldu mu?
Evet lekeler için oldukça iyi kullandığım ürünleri öneriyorum zaten genelde
tesekkur ederim
Rica ederim 💞
💖💖
Sinoz un 3 adet farkli krmeini gordum bahsettiginizin linkini atabilir misiniz rica etsem?
Aşko hangisi amaa?
Sinozun leke kremi muhteşem bir şey mutlaka al derim
cok tesekkur ederim
Sinoz un 3 adet farkli krmeini gordum bahsettiginizin linkini atabilir misiniz rica etsem?
Aşkooooo?
Ne lekesi?
güneş lekesi arkadaşlar
Sivilce diye düşündüm
Güneş lekesini bilmiyorum
Nasıl leke derken?
Güneş lekesi kahverengi leje
Bunu ilk defa duyuyorum herkese mı oluyor? Normalde sürekli kadınlarda olan bir şey olsaydı her türlü bilirdim :)
beyaz tenliyim aslinda daha cabuk gecer melanin bende eksik koyu tenli olmadigimdan ama bronzlasmayi sevmem yuzume bakinca bi gicik oluyorum su biyik bolgem de karardi diye leke kalir korkusu var ay sanki bakijca biyik goruyorum zaten sorma sinirliyim
Sinirlenme normaldir sakin ol sadece ve bence abarttığın kadar değildir sen çünkü sinir oluyorsun onun üzerinden bu yüzden onu o şekilde görüyorsun emin ol şu güncelleme yerine linkini bıraksan hepimiz baksak ve yorumlasak yorumlara şaşırırsın çünkü sen biraz öfkeyle bakıyorsun bıyık bölge ne
anısı var ondan yine değerimin bilinmediği yerde birileri için kalıp bişeyler yaptım çok güneşe maaruz kaldım o yüzden sinirliyim
kamearamin guzellestirme efekti var ama falaşli cekip atarim simdi biraz da biyik var maaruz gorun beni hahahs
Ah ah bu değerinin bilinmediği bir yerde kalıp birşeyler yapmak kadar insanın zoruna giden bir şey yok :) hahahaaha ver efekti efekt ile bıyıkların daha fazla gözükür yine de sen bilirsin hahahaahah tabi tabi efenimmm görelim
asit
hangi asit ama? Gunes lekesi kahverengi leke benim
glukonik asit lekeler batiklar sivilceler vucutta renk esitsizligi için kullaniliyor bıyık bölgesine de uygulayabilirsin ben kullanıyorum memnunum
lekelerinde açılma oldu mu peki?
lekem olmadığı için deneyemedim ama bıyık bölgesine denedim işe yarıyor zaten fazla bi kararma yoktu bende hafif aldığım hafta oluyodu onu da sürünce geçiyor zaten
tesekkur ederim. Glikolik asitti degil mi? Onerebilecegin marka ya da link atabilecegin bir urun var mi?
ben she vec'inkini kullaniyorum indirime girmiş Şu an bakabilirsin
tesekkur ederim
rica ederim