Cilt Bakım Ciltte böyle lekeler gitmez mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annemde çoğalmiş ellerinde bile dolmuş bunun bir çaresi yok mu Ciltte böyle lekeler gitmez mi? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bakımla azalabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yaşlılıktan oluyor diye düşünüyordum ben aneannemin ellerinde hep var annemin ellerinde de belirmeye başlamış biraz üzücü gitgide yaşlanıyor olmaları 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama annem daha 41yaşinda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bilmiyorum balım benim annem de 41lerinde zamanında çok tarlada çalışmışlar teyzelerimle büyük ihtimalle güneş lekesi yine de yanlış bilgi vermeyeyim Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çil bu. Lazerle vs geçebilir ama kremle falan olacak iş değil aynı lekeler yüzümde var 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gider cildiyeye gözükün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bakımla azalabilir tamamen gitmese de 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya annem daha 41yaşinda çok üzülüyorum kafayi yicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Leke karşıtı cilt ürünü var bir sürü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakımla azalabilir
yaşlılıktan oluyor diye düşünüyordum ben aneannemin ellerinde hep var annemin ellerinde de belirmeye başlamış biraz üzücü gitgide yaşlanıyor olmaları
Ama annem daha 41yaşinda
bilmiyorum balım benim annem de 41lerinde zamanında çok tarlada çalışmışlar teyzelerimle büyük ihtimalle güneş lekesi yine de yanlış bilgi vermeyeyim
Çil bu. Lazerle vs geçebilir ama kremle falan olacak iş değil aynı lekeler yüzümde var
Gider cildiyeye gözükün
Bakımla azalabilir tamamen gitmese de
Ya annem daha 41yaşinda çok üzülüyorum kafayi yicem
Leke karşıtı cilt ürünü var bir sürü
Lazer