+1 yılAlt bacaklarınızdaki "çilek görünümü" (strawberry legs) olarak adlandırılan durumu iyileştirmek için birkaç yöntem deneyebilirsiniz. Bu görünüm, genellikle tıkanmış veya genişlemiş gözeneklerden kaynaklanır ve siyah noktalar gibi görünen koyu lekelerle kendini gösterir. İşte bu durumu iyileştirmeye yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
1. **Düzenli Peeling:** Haftada birkaç kez bacaklarınıza nazik bir peeling uygulayarak ölü deri hücrelerinden kurtulabilirsiniz. Bu, gözeneklerin tıkanmasını önlemeye yardımcı olur. Kimyasal eksfoliantlar (AHA veya BHA içeren ürünler) de etkili olabilir.
2. **Nemlendirme:** Bacaklarınızı her gün nemlendirin. Kuru cilt, çilek görünümünü daha belirgin hale getirebilir. Yoğun nemlendirici kremler veya losyonlar kullanabilirsiniz.
3. **Tıraş Teknikleri:** Tıraş bıçaklarınızı sık sık değiştirin ve her zaman temiz bir bıçak kullanın. Tıraş yapmadan önce bacaklarınızı ılık suyla yıkayarak yumuşatın ve tıraş köpüğü veya jel kullanın.
4. **Epilasyon Alternatifleri:** Tıraş yerine epilatör, ağda veya lazer epilasyon gibi yöntemleri deneyebilirsiniz. Bu yöntemler tüylerin kökünden alınmasını sağlar ve gözeneklerin tıkanmasını önleyebilir.
5. **Banyo ve Duş Rutinleri:** Sıcak su yerine ılık su kullanın. Sıcak su cildi kurutabilir ve gözeneklerin genişlemesine neden olabilir. Duş sonrasında nemlendirici uygulamayı unutmayın.
6. **Lazer Tedavisi:** Eğer evde uygulanan yöntemler yeterli gelmezse, dermatologdan lazer tedavisi hakkında bilgi alabilirsiniz. Lazer tedavisi gözeneklerin görünümünü azaltmada etkili olabilir.
Bu yöntemleri düzenli olarak uygulayarak çilek görünümünü azaltabilir ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz. Eğer durum devam ederse veya cildinizde tahriş ya da başka problemler fark ederseniz, bir dermatologa danışmanız faydalı olacaktır.32 Yorumla
Soran+1 yılEn açıklayıcı yorum oldu gerçekten çok çok teşekkür ederim 😊😊😊🌸
- +1 yıl
Rica Ederim ❤️❤️
En İyi Cevaplar
Kesin çözüm için tek yolu lazer epilasyon (ben gittim çok işe yaradı)
Yok ben gidemem diyorsan
Peling'ler oluyor
Kese yapmak da iyi oluyor.
Ama bütçe ayır kendine ve lazer epilasyona git şiddetle tavsiye ederim.36 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolunn🥰🥰🥰
- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
13 seans buz lazer yaptım bende tüm vücut
- +1 yıl
Doruk ndbdnfnd aradan fırladın helal dayı oğlu
- +1 yıl
Lazer yaptım yine var demek ki alakası yokmus
+1 yılÖnce bir güzel peeling duşta ya da duş sonra salisik asiti de pamuğa dök sür sonra nemlendir her sabah da at kılı fırçası ile fırçala bak görürsğn değişimi pürüzsüz bacaklar hoş geldin
12 Yorumla
Soran+1 yıl♥️♥️♥️ çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek🥰
+1 yılDuştan önce at kılı fırçası ile kuru fırçalama yap duşta da peeling yap birkaç yapışında azalacaktır
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkürler ❤️❤️
- +1 yıl
Rica ederim balımm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılTürlerini ağda veya makineyle alıyosan batık ve çilek görünümü yapıyor onlar, bacaklarında kullanma. Kuru fırçalama yapıp duştayken bacaklarını keseledikten sonra bebek yağı sürüp traş bıçağıyla al bacaklarını etkisini görürsün çok az bi zamanda
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler ❤️
+1 yılFazla yağ ve ölü deriden arındıktan sonra bacakları tıraş etmek çilek bacak görünümünü azaltacaktır.
Peeling, at kılı fırçası ile kuru fırçalama, kese yöntemi ile kurtulabilirsin. Ama bence çok da kötü değil fazla takmaya gerek yok.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
rica 🤍
+1 yılBence çok yakındam bakılması haricinde belli olacak seviyede kötü değil. Sorum etme. Her güzelin bir kusuru vardır. Buda senin nazarligin olsun.
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ve ayaklarinda bu sorun yok sanırım. Topuğuna kadar görünüyor. Bir kötü görüntü yok galiba. Öyle ise açık ayakkabı.. sandalet vb. giymedede sorun yok. Demekki sorun yok :)
Soran+1 yılEvet ayaklarım da sorun yok kötü görüntü de yok sandalet giymeyi sevmiyorum yine de jsjsj
- +1 yıl
Genelde soket çorap ve spor ayakkabımı? Siz kizlar icin yazın bir çok bence daha rahat seçenek varken :)
Soran+1 yılSoket çorap değil ama spor ayakkabı ve terlik giyiyorum normalde
Soran+1 yılBoyum uzun topuklu giyemiyorum at gibi oluyorum topuklu giyince shhshs
Haftada bir kabak lifi ile dus alip. Yine dustan sonra at kili fircasi kullan baya ise yarayacak.
Arada birde peeling yapabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekinme bence seninkisi çok belli bile olmuyor benim bacağımın her yerinde kıl kökleri gözüküyor nokta nokta ve çare bulamadım. Kimisi kese atınca geçer falan diyor bir de onun için kremler oluyormuş sanırım onlara bak istersen.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakacağım bende, at kılı fırçası da varmış araştıracam kesin çözüm lazer diyorlar
+1 yılNormal bence. Utanmana gerek yok. Rahatsızlığını gösteriyorsun. Onun haricinde bir şey yapmıyorsun ki. Acaba ayakların da mı böyle?
19 Yorumla
Soran+1 yılAyaklarım böyle değil
- +1 yıl
Anladım. İyi ki orada sıkıntı yok. Birkaç saat önce vücudu tahriş olan bir kız paylaşım yapmıştı belki seninki de kaşıntı yapıyor diye düşündüm.
- +1 yıl
Vay be çözüme merak eklemek 🤪
Soran+1 yılYok benim ayağımda yok sadece alt bacaklar ve üst kollarım da var
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Buna şükür yine de bakımlısın. Bu arada bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Soran+1 yılDün göremedim mesajını ama seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn😊🌺♥️♥️
- +1 yıl
Sağ ol :)
Soran+1 yıl🌺🌺♥️😊
Duşta çift aşamalı peeling ve keseleme
Günde 2 kez at kılı fırçasıyla fırçalama
Üre içerikli nemlendirici ile nemlendirme (sabah&akşam)
AHA BHA içerikli tonik kullanma özellikle sadece geceleri..10 Yorumla
+1 yılAt kılı fırça işe yarıyor diyorlardı bilemiyorum googledan araştır biraz canım
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler araştıracam
+1 yılSıcaktan ya piling mi nasıl yazılıyorsa artık fırçala lan dolaşımını dağıt filan @Elleira sen anlarsın kız napacak
25 Yorumla- +1 yıl
Kurtarıcı geldi 🍓😃
- +1 yıl
Şımar kız geleceğin fenomenisin 😎👏
Her gün 20-30 dakika ayaklarını yukarı kaldır sırt üstü yat iyi gelir.
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yıl❤️ teşekkürler
Hayır kötü durmuyor merak etme hem bunlar her kızda olacak sorunlar, olmaması için duşta iyice kendini lifle, at kılı fırçası kullanabilirsiniz trendyolda var kuru fırçalama
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkürler 😊
Hımm aynı çilek gibilermiş, keşke söylemeseydin de biz hangi meyve olduğunu tahmin etseydik:))
10 Yorumla
+1 yılLazerden başka çaresi yok. Emin ol kalmıyor çok pürüzsüz oluyor. Birde düzenli kese
20 YorumlaDiz kapağı üstü baldır bolgesinde var lazerede gidiyorum ama geçer diyorlar inşallah gececek tavsiyem lazerle işini çözebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok kişi lazeri önerdi teşekkür ederim 😊
+1 yılAt kılı fırçası ve anti selülit jel kullanabilirsiniz
10 YorumlaSorun değil rahat ol her güzelin bir kusuru vardır
10 YorumlaBir çoğu küçük kıl dönmesi. Küçük müdahale ile kurtulursun. Tenin iyi bence.
10 Yorumla
+1 yılKan dolaşımını arttır, vücut fırçası ve ondan sonra nemlendirici kullan 💖
10 Yorumla
+1 yılDoğal halı bı karakteristik görünüm vermiş takma kafana
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeeling yap düzenli ölü deri at ve kabak lifi kullan geçer canım
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLazer yapmalısın. Ya da evde ipl lazer aletiyle yapmalisin
10 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 5,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKuru kese yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol bol kese yap benimde vardi surekli kese yapıyorum ve lazer yaptırdığım icin yok
10 Yorumla
+1 yılGlikolik asit hafta da bir kaç kez düzenli banyoda peeling haftada 1.
00 Yorumla
+1 yılLazere gitmen lazım böyle hep olur batık bunlar
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi erkek arkadaşım görmesin 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yıl@nehirbncnm ahahaha🤣
Soran+1 yılEvet
+1 yılDabaz alerji o
Neye alerjijn var16 Yorumla
Soran+1 yılAğdaya alerjim var
- +1 yıl
En olmazsa olmaz şeye
Tek çare o zaman lazer epilasyon - +1 yıl
Bir erkek olarak bende yanaklarımı aldırdığımda aynısı oluyor
Soran+1 yılAnlıyorum, düşünüyordum lazeri bir kaç yıla yazılacam henüz küçüğüm bekliyorum daha
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim
Soran+1 yılSağol 😃
+1 yılÇok kişide var var sorun etme bence ya
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
- +1 yıl
Öylr tabi yani bilmiyorum çözümü nedir ama cildiyeye git ama çok da tam ya aşırı kötü durmyor öyle
Soran+1 yılPeki teşekkürler ❤️❤️
- +1 yıl
Ricalar;))
+1 yılKötü durmuyor bunu takmana ya da kötü düşünmene gerek yok niye disaridaki başkaları ne der diye düşünüyorsun ki
10 Yorumla
+1 yılHiç kötü durmuyorrr :)
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerrr😚😚
- +1 yıl
Nee demek ne demek 🤭
- +1 yıl
Çilek Rukiye
Soran+1 yıl😂😂
Balim o kadar da kotu durmuyor ama peeling yapabilirsin bir de dogal yaglar kullanabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKötü durmuyor bence
Ben sıcak su+kese ve sürekli nemlendirerek büyük ölçüde azalttım10 YorumlaAldıktan sonra nemlendir, alirken tahris edici şeyler kullanmamaya ozen goster, ve at kılı fırçası kullanimi oneririmm
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🥰
+1 yılYeni ağda yapmışsın tahriş olmuşsun
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bilmem olabilir zaten ağdaya alerjim var
- +1 yıl
Tahmin etmek zor değildi zaten
Soran+1 yılAnladım, peki ne yapabilirim ki
- +1 yıl
Valla hatunlar ne yapar bilmiyorum bebek yağı pudra ise yarar mı bilmiyorum ki
Soran+1 yılPudra zaten agdadan önce yapıyorum ne yapsam ben de bilmiyorum
- +1 yıl
Krem vardır elbet tahriş oluyorsan epilasyon yaptır
Soran+1 yılDüşünüyordum bakacam artık
+1 yılİyi bir keseyle çözülür
10 YorumlaPeeling dene
10 YorumlaCilt Bakım konusunda 784 cevap paylaştı. krem falan götürebilir
10 YorumlaBol bol kese ve biraz da krem
10 YorumlaÇilek ye bol bol
10 Yorumla
+1 yılHayır bacakların çok uzun görünüyor 😍
10 YorumlaBenimde var çözüm tam net olarak bulamamıştım
10 Yorumla
+1 yılKotu değil bacağın bence tek yolu lazer
10 Yorumla
+1 yılKesin diyosan lazer anlık diyosan buz gezdircen
10 Yorumla
+1 yılEpilatör makinesiyle al
10 YorumlaKabak lifi ve peeling
10 Yorumla
+1 yılKötü durmuyor çekinme o senin doğal güzelliğin
10 Yorumla
+1 yılnemlendirici kullanmalısın
10 Yorumla
+1 yılAğda ya da tüy alırken ondan kaynaklı dir
10 YorumlaGüneşlenmeye ihtiyacın var
10 Yorumla
+1 yılpeeling, glikolik asit, nemlendirme, at kılı fırçası.
00 YorumlaBuda biseymi
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılÖyle mi?🤔
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim 🙃
Soran+1 yılYok sağol olursa sorarım 😂
Çilek 🍓 falan göremedim
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Bişey yok ya takma
14 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin duruyor mu görüntü olarak
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️😌☺️☺️
+1 yılÜre içerikli nemlendirici kullanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGlikolik asit kullanmaya başla
00 YorumlaYoo kötü değill
10 Yorumla
+1 yılpeeling kullan
10 Yorumla
+1 yılCilek gorunumune en etkili sey lazerdir
10 YorumlaHer banyoda keselemen gerekiyor öyle azaltıyor
10 Yorumla
+1 yılKese yapabilirsin ve at kılı fırçası iyi gelir
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi