Sağlıkcı değilim ama Uçuk olabilir mi acaba. Cilt doktoruna gidin, ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ya uçuk dedim belki ama annemde de çıkmıştı krem kullandı 1 günde geçti benim taa pazar gününden beri bu daha daüzelmiş hali ama bi türlü geçmiyor
Bana kalırsa bu Uçuk ve uçuk Bir virüs 'dür bu virüs bağışıklık sisteminin düştüğü her zaman çıkacaktır mutlaka bu şekilde uçuk olan biri ile temas ile geçmiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Köklü sivilce gibi duruyor geçer 1 haftaya kadar
Umarım ya cildircammm bayrama girdik hala var
geçer bence uçuktur
Sağlıkcı değilim ama Uçuk olabilir mi acaba. Cilt doktoruna gidin, ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ya uçuk dedim belki ama annemde de çıkmıştı krem kullandı 1 günde geçti benim taa pazar gününden beri bu daha daüzelmiş hali ama bi türlü geçmiyor
Bir türlü geçmemesi durumuna karşın mutlaka doktora gidin. Tekrardan geçmiş olsun, esenlikler dilerim. 🙏🏻
Teşekkür ediyorum ✨
En azından bir sağlık ocağına falan gidebilirsin bunun için fotoğraftan Bakıp anlaşılabilecek Bir şey değil bu
Ne sivilce ne çıban, uçuk.
Peki krem sürmeme rağmen bu kadar uzun zman gecmemesi 🥺
Bazen 3-4 gün sürebiliyor :(
Uçuk bu. Diş macunu sür
Uçuk çıkmış çok kaşınır acır bu ya
Baslarda çok acıyordu şimdi yine iyi ama bi geçmiyor
Biraz sürer o canım
Uçuk olmuş
Krem ne kullanıyorsun
Zovirax
Bana kalırsa bu Uçuk ve uçuk Bir virüs 'dür bu virüs bağışıklık sisteminin düştüğü her zaman çıkacaktır mutlaka bu şekilde uçuk olan biri ile temas ile geçmiştir
Evet biri daha dedi havlu peçete ile bulaşma olmuştur diue umarım geçer bilemiyorum yaa 🥺
geçer ama en ufak bir şeyde tekrar çıkar
Rüyanda korkmuşsun
Annemde de çıkmıştı hani korkudan dedi ama o kullandı kremi 1 günde geçti benim bi turlu geçmiyor
Uçuk kremi kullan
Kullanıyorum umarım geçer ya
Geçer ama çıkar çıkmaz sürmelisin
Evet ben geciktirdim ya çıktıktan 2 gün sonra mı ne sürdüm
Geciktirmemek lazım