Salisilik asitli tonikler içerikler iyi gelir bir de isana'nın üreli nemlendiricisi vardı o iyi gelir. Ama herhangi bir nemlendirici kullanmak tamamen yok etmese bile görünümünü illaki azaltır çünkü çoğunlukla kuru ciltte ortaya çıkıyor. Bir de lazer yaptırdıysan ekstra cildin kuruyabilir yeniyse eğer.
Bu çilek bacak Gözeneklerin Tıkanması, Tıraş Olmak, Folikülit*iltihaplanma yani*, Aşırı Kuru Cilt, Keratoz Pilaris, Batık Tüyler ve akne sonucunda oluyor geçmesini istiyor isen düzenli olarak ayaklarını nemlendir peeling yap ve at kılı fırçası ile temizle yani yıka tedavi istiyor isen yani bunlarla uğraşmak istemiyor isen Folikülit Tedavisi ne başvur
Üst bacağımın görüntüsü bu Ve bu bölgemde zaten benim kıl çıkmıyorduki doğuştan ya neyden kaynaklı bunların oluştuğunu bilmiyorum cildiye gitmek istiyorum çekiniyorum
Cildiyeye gitmekten neden korkuyorsun millet hemoroid oluyor cinsel organinda bir seyler oluyor rahat rahat gidiyor acip gosteriyor senin ki alt tarafi bi bacak cildin ne var bunda bu kadar cekinecek. Genel bir goruntu alsaydik belki daha anlasilir olurdu simdi zaten kil cikmayan yeri atmissin sanirim
orada kirmizi kizariklar ne ya onlar nerden gelme nasil becerdin shshsh Popoyu merak ettim orada ne kil olacak bu kadar sizin oraniz bebis gibi tertemizdir bizde olur orman😂
Bir tane alet var bende boyle vakumluyor gerci o daha cok yuz icin falan kullaniliyor yuzdeki o siyah noktalar icin ama bacagindaki de mi ondan tam emin olamadim fotodan biraz da bulanik gibi tabi onu canli yakindan gormek lazim ama varsa bi dene derim ben denerdim sahsen😅