Ben de gua sha ve face roller var, diyete girdiğim de bunu da düzenli kullanmak istiyorum. İşe yarar mı?

Ben de gua sha ve face roller var, diyete girdiğim de bunu da düzenli kullanmak istiyorum. İşe yarar mı?

Yüz yogasının faydalı olduğunu söyleyenler çok. Gua sha ile önce sonra fotoğrafları paylaşanlara bakınca aslında faydalı bir şey olduğu görülüyor ama ne kadar gerçek tartışılır.
diyete gireceğim bu süre zarfında yapmayı planlıyorum ama gerçekten işe yarar mı yalan mı bilmiyorum
Cevap
1Cevap
Hiç bir halta yaramıyor düzenli kullanılırsa belki yarar ama hiç sanmıyorum bildiğin taş ne gibi bir dalda sağlayabilir ki saçma geldi bana
Fayda
ya bilmiyorum yüz hatlarımı belirginleştirmek istiyorum yüz yağlarımı eritmek istiyorum ne önerirsin
Bir yerde 2000 lira bir yerde 1000 bir yerde 100 lira hangisi taş acaba ben de kullanmak istiyorum
Bence hayır baya boş bir şeydi
Yarıyor
önerebileceğin bi video var mı
Yabancı bir kadın vardı siz yazın gua sha diye YouTube var inceleyin videoları hepsi olur
ya her videoda farklı bi teknşk var ve emin olamıyorum hangisini deniceğime, bazıları 15 dk bazıları 5 dklık
15 dakikalara bak onlar iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?