Zoratanin kullananlar?

Merhaba bir şey danışmak istiyorum ben yeni bir aydır zoratanin ve halk adıyla bilinen köpek memesi hastalığı için tedavi görüyorum ilk önce hastalık için tedaviye baslamadan önce köpek memesinin olduğu yerler daha iyiydi ama şimdi iyice tahriş oldu olduğu bölge baya kızardı ve baya kaşınıyor elimde değil kasıyorum bende maalesef neyse bundan bir saat önce kadar kaşım da kaşındı bende kaşıdım (tırnağım uzun) ve şimdi kabardı ve baya kızardı kremle alakalı olduğunu düşünüyordum ama oraya kremleri sürmedim bile ilaçla mi alakası var acaba? Devamsızlık hakkım da hiç kalmadı hastaneye gidemiyorum ama özgüvenim düşüyor her yönden ztn sivilcelerim var şimdi de kaşıdığım heryer böyle kizaracak tahriş mi olacak zaten nasıl geçirebileceğimi de bilmiyorum bugün doktora gitme hakkımı son kez kullandım ama doktor da ilaçlar böyle yapmaz dedi ve köpek memesinin çıktığı yerlere bile bakmadan sen bunları kullanmaya devam et dedi. zoratanin zaten duyguları değişik şekillere sokuyor birde bunlar hiç olmadı özgüvenim iyice düştüne yapacağım bilmiyorum lütfen ilacı kullananlar veya dermatoloji ile bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi? (zoratanin kullanırken yememesi gereken şeyleri de hemen bırakamadım yedim onunla alakalı sorun olur mu?)

Zoratanin kullananlar?