Duştan sonra orası aniden kuruyor ve beyaz beyaz oluyor Aşırı rahatsız oluyorum çözüm önerirmisiniz?

Duştan sonra orası aniden kuruyor ve beyaz beyaz oluyor Aşırı rahatsız oluyorum çözüm önerirmisiniz?

Merhaba ben cilt bakım uzmanıyım öncelikle çene ve dudak yanında çıkan sivilcelerin ana nedeni regl döneminden önce ve regl dönemi boyunca da devam eden sivilcelerdir. Bunun yanı sıra çok yağlı yiyecekler cips gibi patates kızartması gibi yağlı yiyecekler ve içecekler de sivilceye neden olabiliyor. Ama yinede bir cilt analizi yaptırıp ona göre göre bakim yaptirmalisin
Teşekkür ederim yüzüm cidden çok köti halde ve cildiye ciye gitmememi söylediler işte ergenlik sivilcesi falan dediler ama yğzğmde oluşan lekeler geçmiyor ve sşırı hızlı leke oluyor
Genelde bu işlemi guzellik merkezleri yapıyor bende orada çalışıyorum yani dediğim gibi görünüş kötü ne yazık ki ihmal etmemelisin ben uzmanım diye demiyorum. Ama genelde sivilceler kremle falan geçmiyor maalesef. Ama Bi guzellik merkeziyle anlaşıp 2,3 seansta sivilcelerin geçer.
Tamamm teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Leke kremi kulllanabilirsin istersen
Doktora git bence
Tamsmmm
Nemlendirici sür
Geçirmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?