Cilt Bakım Çenemde ve yanağımda sivilce gibi ama olmayan bir şey yani 2 haftadan uzun süredir geçmedi öyle duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sivilceye benziyor Güncellemeler+1 yıl Ama yani böyle yuvarlak elleyince acımıyor ya da beyazı yok anlamadım nedir bh Çenemde ve yanağımda sivilce gibi ama olmayan bir şey yani 2 haftadan uzun süredir geçmedi öyle duruyor? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. O köklü sivilce olabilir. Ya da yağ bezesi olabilir. En iyisi doktora görünmek onlar ne olduğunu bizden çok daha iyi anlarlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaz bezesi olabilir kanka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl bi şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yağ bezesi olacaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde anlattığın şekil olur. Görsel atsaydın keşke bakardık Yorumla Soran +1 yıl Neyse birdahkine atayım Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Deri altında mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle hissediyorum ama görünüyor yüz de Yorumla sakızkabugu +1 yıl . Enfeksiyonlar, tıkanmış bezler ve hormonal değişiklikler.. bunlardan biridir Yorumla Soran +1 yıl Cildiyeden başka biri bakıyor mu Yorumla sakızkabugu +1 yıl Önce cildiye baksın. Sonrasında sevk eder sıkıntı görürse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O köklü sivilce olabilir. Ya da yağ bezesi olabilir. En iyisi doktora görünmek onlar ne olduğunu bizden çok daha iyi anlarlar.
Yaz bezesi olabilir kanka
O nasıl bi şey
Yağ bezesi olacaktı
Genelde anlattığın şekil olur. Görsel atsaydın keşke bakardık
Neyse birdahkine atayım
Deri altında mı?
Evet öyle hissediyorum ama görünüyor yüz de
. Enfeksiyonlar, tıkanmış bezler ve hormonal değişiklikler.. bunlardan biridir
Cildiyeden başka biri bakıyor mu
Önce cildiye baksın. Sonrasında sevk eder sıkıntı görürse
Komedon olabilir