https:// r. resimlink. com/ACi6htcbM18T. jpeg
Cildimde çıkan kızarıklıklar nasıl geçer?
https:// r. resimlink. com/ACi6htcbM18T. jpeg
bir anda çıktılar kaşınma yanma yok.. ne olduğunu bilen var mı?
Cildinde oluşan kızarıklık için istersen aloe vera kremini kullanabilirsin. Bu krem yüzündeki kızarıklık için oldukça etkili bir krem. Ya da istersen yüzünü çok sıcak su ile yıkama. Çok sıcak su ile yüz yıkamak yüzüne zarar verir hem kızarıklık olmasına sağlar hemde pul pul dökülmesini sağlar. O yüzden ılık su ile yıka. 🌸
Ciltte ani olarak ortaya çıkan kızarıklıklar, çeşitli dermatolojik durumlarla ilişkili olabilir. Kaşınma ve yanma olmaması, alerjik reaksiyonları veya cilt irritasyonunu düşük ihtimal yapar, ancak bu tür belirtiler bazen ürtiker (kurdeşen), kontakt dermatit, ekzema veya diğer cilt rahatsızlıklarında da görülebilir. Bu tür cilt sorunlarında, cildinizi temiz ve kuru tutmak, tahriş edici maddelerden (sabunlar, deterjanlar) kaçınmak ve nemlendirici kullanmak faydalı olabilir.
bir hafta 10 gün oldu aslında linkte resim ekledim.. yayıldı gibi
İnceledim, bu tür kızarıklıklar "pitiriazis roz"adı verilen bir cilt enfeksiyonu ile ilişkili olabilir. Bu enfeksiyon, herpes virüsü tarafından tetiklenen ve genellikle genç yetişkinlerde görülen, hafif ve geçici bir durumdur. Pitiriazis roz, genellikle birkaç hafta içinde kendiliğinden iyileşir ve tedavi gerektirmez. Ancak, bazı durumlarda, antihistaminik veya steroid kremler kaşıntıyı ve kızarıklığı azaltmaya yardımcı olabilir. Geçmiş olsun
teşekkür ederim, sağ olun..
Cevap
4Cevap
Nasil bilelim knk gormeden etmeden, bi resmini falan atsan belki bilecez de..
attım bro
Asiri belli olmuyor sanki ama alerji falan olmasin. Bi tek orada mi var, ustundeki hirkanin kumasindan ya da surtunmesinden olabilir mi
Link açılmadı bende bakamadim canım ama çok rahatsiz ediyorsa bi cildiyeye görünebilirsin.
Alerji olabilir ne yedikten sonra oldu
Görünmüyor foto açılmıyor
Açılmıyor
Nerede çıktı
Kolonya dök
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?