Yuzumde tek tük sivilceler var ve çok fazla sayıda kişi bana çay ağacı yağı kullanmamı önerdiler siz hiç kullandınızmı?
Kullananlar bir faydasını gördünüz mü?
nasıl kullandınız?
Kullananlar bir faydasını gördünüz mü?
nasıl kullandınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüzünde akne ve sivilceler varsa Çay ağacı yağını kullanabilirsin. Bu yağ yüzdeki sivilceler ve akneler için oldukça etkili tavsiye ederim. Ya da istersen krem kullanabilirsin. Acnelyse kremi kullanabilirsin. Bu krem yüzdeki sivilceleri ve akneleri hızlı bir şekilde geçirir oldukça etkili. Ya da istersen medacassol kremi kullanabilirsin bu kremde oldukça etkili.
İnanın hepsini kullandım tabiki faydasını gördüm hemde aşırı derecede ben bundan 4 5 ay önce dermatoloji tarafından tedavi oldum zaten acnelye ve benzoxin kullandım birde yani sıra antibiyotik hap azeltin kullandım yüzüm tertemiz oldu lakin geçen düğün vardı fondöten kullandım tekrar belirli bölgelerinde çıktı benm cildim hassas olduğu için fondöten cildime hiç iyi gelmiyor şimdide hastanelere giy gel yapmamak için evde hızlı Bi sekilde nasıl yok edebilirim diye düşünüyorum bir çok kişi çay ağacı yağı onerdiler bunu kullanmak istyorum bir yararını gördünüz mü gibisinden sorayım dedim
Demekki fondöten senin cilt tipine uygun değil o zaman kullanma derim.
Sivilce problemim hic olmadi ama bunlarin cok farkli sebeplerden ciktigini biliyorum. Gecmeyen sivilceler hormonel olabilir, yuzunu iyi temizlemedigin icin olabilir ( cift asamali) , yediklerinden kaynakli olabilir vs. Bi iki sivilcen cikiyosa akne karsiti losyonlar var. Luv it inkine bakabilirsin. Ama eger gecmeyen ve cogunlukta sivilcelerin varsa bence doktora gitmelisin. Sorunu bilmek cozumu kolaylastirir
Yok benim geçti Bir süre tedavi gördüm iki çeşit krem kullandım yani sıra antibiyotik hao kullandım cildim çok temiz oldu ve geçen akşam düğün var diye fondöten kullandım ertesi gün sivilceler cikmaya başladı belirli bölgelerinde var sadece
Cevap
0Cevap
Kullandım etkisini görmedim ama bir ürün alırken çay ağacı içeriyorsa tercih ederim o ürünler daha etkili sanki
Evet ya öyle söylediler banada
Ben faydasını görmemistim her cilt farklıdır. Dikkat et kullanırken.
Teşekkür ederim. bir kişiden ters tepki duydum az önce kıllanma yapmis fakat o komple cildine sürmüş sanırım ondan killanma olmuş belirli bolgelwrine kulak cubugu yardımı ile sürmesi gerekiyordu ama her tarafına sürdü belkide ondan olmuştur diye düşünüyorum
Bende aşırı hassas tenim olmasına rağmen delilik yapıp yüzümün her yerini sıvamıştım. Sonra alerjik reaksiyona sebep oldu. Yanaklarım domates gibi olmuştu.
Yaaaa iste çok dikstli kullanmak gerekiyormuş yalnız başına kullanılmamaliymis biseyle karıştırip oyle kullanmak gerekmis
Evet ama bence iceriginde çay ağacı yağı olan ürünleri denemek daha mantıklı. Bu direkt saf Sade yağ olduğundan kaç miligramı hangi yağla neyle karistiracagini düşünüp araştırmak yerine Ziaja adında bir marka var. Çay ağacı özlü yeşil siseli bir ürünü var yüz yıkama jeli tavsiye ederim. Ama alırsan eger yine aynı yeşil renkte spreyli tonigiyle birlikte al kullan.
Ya birden fazla şey kullanmak fa istemiyorum suratıma çok hassas cildim var onun için bana balla karıştırıp kulak çubuğu ile sivilce olan bölgeye küçük bir değilde yapmadan dokundurarwk uygulamami söylediler
Dene bakayım inşallah faydasını görürsün kuzum❤️
İnşallah ya teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙏
İlaç tedavisi gördüm 6 ay yarıda bıraktım pişmanım sivilcelerim yeniden çıkmaya başladı psikolojim bozuldu dışarı çıkmaya korkar oldum sevgilim bunun Bi önemi olmadığını söylüyor ama kendimi kötü hissediyorum
Ay kıyamam ilaç tedavini aksatmasaydin keşke ben tedavi görüyordum iki çeşit krem kullandım tertemiz oldu cildim fakat düğün olduğu için fondöten kullandım yine sivilcelerim cikti artık ağlayasım geliyor rwsmen
Çok kötü bende kapatmaya çalışıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Fondötenlemii
Ferahlatıcı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?