Akneli cilt için kuaförlerdeki cilt bakımına mı yoksa dermatoloğa mı gitmeliyim?

Uzun zamandır akne şikayetim yoktu son bi kaç aydır aşırı artmaya başladı kapalı komedon şeklinde yüzümün her yerinde var çok kötü kabarık bi görüntü var bu yetmez gibi sivilce dr çok oluyor Hani büyük sivilce hiç çıkmaz hep küçük ama ben çok oynuyorum sanırım bilmiyorum düzenli de temizlerim aslında bugün moralimin bozuk olma sebebi en güzel günümde doğum günümde cildimin berbat olması kapatıcı bile kurtarmaz öyle çirkin duruyor patlattlığım için yara gibi zaten birazı kurtulmak istiyorum artık nefret ediyorummm. Size sorum cildiyeye mi gideyim yoksa kuaförlerdeki bu cilt bakımlara mı öğrenciyim lise stajyeriyim Hani çok almıyorum ne kadar gider ki kuaföre. Kuaför daha mantıklı geldi çünkü cildiyeye çok gittim ama hâlâ çıkıyor. Sizin önerdiğiniz bi şey var mı 18 yaşım. Daha önce aknetrent diye bi şey verdiler kullanmaya dayanamadım berbat hissettim başka n olabilir

Akneli cilt için kuaförlerdeki cilt bakımına mı yoksa dermatoloğa mı gitmeliyim?