Sivilcelerden nasıl kurtulacağım?

• Merhaba kızlar fotoğraf da gördüğünüz sivilceler bana ait nasıl başlasam bilemiyorum kızlar ben 8 sınıftan berdir vardır bu sivilcelerle yaşıyorum herkes 7yildir ergenlik dedi ama kızlar 20 yaşına girdim çocukluğum sivilcelerle geçti ayanaya bakamıyorum denemediğim ürün kalmadı ezcane kremler, bir hafta ise yarar sonra eski haline döndürür ne bileyim hacamat bu yıl bir kere yaptım sülük tek seferde 6 tane attım herkes çok şaşırdı nasıl yüzüne tek seferde atarsın ama kızlar gerçekten oo kadar bıktım ki her şey yapabiliyorum her seferinde umutlaniyorum ama boşa her neyse şimdi bazıları diyecek niye cildiye gitmedin yaşadığım yerde cildiye yok ben ilin ilçesinde yaşıyorum diğer bir ilçede bir tane var ama randevu yok 6 aydır bekliyorum diğer şehirlere gidemiyorum durumum iyi değil bileti paraları çok artmış aile desen destek vermiyor yani anlayacağınız elimden bir şey gelmiyor şu an sadece biriktirdim parayla ilaç alabilirim cildiye randevu verse akne tedavisine başlıyacak im gözüm kör olmuş gibi herkes diyor sakın ama sizce ben ne yapayım ya gerçekten bunalimdayim
Sivilcelerden nasıl kurtulacağım?