Cilt Bakım Siyah nokta için ne önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Maske mi yoksa makine mi Marka model yazarsanız iyi olur… Siyah nokta için ne önerirsiniz? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Siyah Nokta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
snemaumunu Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl n onlarin ikiside gecici. saglikli beslen stresi azalt ve iyi bir cilt bakim rutini edin gecer. 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kömür maskesi kullanabilirsin 0 0 Yorumla
sassayse Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl sinozun kil maskesiyle salislik asitli olan yüz yıkama jelini öneririm ben bunlarla geçirdim siyah noktalarımı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla Soran +1 yıl Bakıcam teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
n onlarin ikiside gecici. saglikli beslen stresi azalt ve iyi bir cilt bakim rutini edin gecer.
Kömür maskesi kullanabilirsin
sinozun kil maskesiyle salislik asitli olan yüz yıkama jelini öneririm ben bunlarla geçirdim siyah noktalarımı
Hım
Bakıcam teşekkür ederim
Yüz bakım kremleri