Cilt Bakım Cildiniz için süt banyosu yapar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yapay Zekaya Sor Cildiniz için süt banyosu yapar mısınız? 🛀🧖♀️🥛#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Güncellendi Cildiniz için süt banyosu yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kız yok içmeye buldukta banyosu kaldı 😂😂😂 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla dely1man +1 yıl İban atayım para at süt alıp banyo yapayım 3 haftadır yapmıyordum iyi gelir bana Yorumla Edameda06 +1 yıl Haha 3 haftadır banyo yapmıyor musun nee xdjddjjdj Yorumla dely1man +1 yıl Hıhıı yapmıyorum benim bedenim hassas ve narin taaaam mı tahriş olsun istemiyorum 😂😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤭😅. Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Yok vallahi sütle sadece kahve yapıyorum edacım🌸☺️ 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl En güzeli 😂 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Sütü artık içmeye para bulup alamıyoruz anca bir inek alırsam o zaman düşünürüm 1 3 Yorumla Rabiaa3675 +1 yıl HWNDPWMXPWMFLENODNWKXJHWH haykırdım Yorumla gecekusum3434 +1 yıl @Rabiaa3675 Seviyoruz kardeş sorulara biraz mizahi yaklaşmayı 🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eda gülüm bir kilosu 30 lira olmuş bazi markalar 50 lira😒 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çok haklı bir cevap 😬 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yok yapmıyorum süt pahalı her akşam bir bardak süt içerim bu devirde içmeye bulamadığımız sütü küvete mi dökelim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yulaf sütünün kaşıntıları baya bir önlediği cildi sakinleştirdiğini duymuştum. İleride öyle bir sıkıntım olursa yapabilirim 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Süt birliği odası süt fiyatlarına yaptığı zam ülkede süt veren ineklerin kesime gittiği bir dönemde milli serveti israf edemem 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sütü kim kaybetmiş bi bulup banyosunu yapalım 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pazartesi günü bizde adettendir süt banyosu yapmak. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır mantıklı bir tarafı yok bence içtiğim bişey ile neden banyo yapayım 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. süt neli canım 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çilekli jjdjd Yorumla aysekaptan +1 yıl Cilegi severim Yorumla Edameda06 +1 yıl 🍓 Yorumla aysekaptan +1 yıl 😘❤ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl He bir o kaldı zaten 😀, bu arada fotodaki kız model falan mı? 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hangi fotodaki kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süt banyosundaki kız Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet modeldir tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım 😅 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok nedense bana pek hijyenik gelmiyor. 1 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Tabikide hergun ama muzlu süt sartt kdkddjf 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl içmek için sütü bulaydım o yeter bana 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl henüz o kadar zengin değilim maalesef lkmgs :D 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sütü içerim başka bir emel için kullanmam 😃 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Küvetim olsa kesin yapardım ama henüz yok 🌸 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. yapmam, sütten nefret ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kız yok içmeye buldukta banyosu kaldı 😂😂😂
🤣 🤣
İban atayım para at süt alıp banyo yapayım 3 haftadır yapmıyordum iyi gelir bana
Haha 3 haftadır banyo yapmıyor musun nee xdjddjjdj
Hıhıı yapmıyorum benim bedenim hassas ve narin taaaam mı tahriş olsun istemiyorum 😂😂😂
🤭😅.
Yok vallahi sütle sadece kahve yapıyorum edacım🌸☺️
En güzeli 😂
Sütü artık içmeye para bulup alamıyoruz anca bir inek alırsam o zaman düşünürüm
HWNDPWMXPWMFLENODNWKXJHWH haykırdım
@Rabiaa3675 Seviyoruz kardeş sorulara biraz mizahi yaklaşmayı 🤣🤣
😂😂
Eda gülüm bir kilosu 30 lira olmuş bazi markalar 50 lira😒
Çok haklı bir cevap 😬
Yok yapmıyorum süt pahalı her akşam bir bardak süt içerim bu devirde içmeye bulamadığımız sütü küvete mi dökelim
Yulaf sütünün kaşıntıları baya bir önlediği cildi sakinleştirdiğini duymuştum. İleride öyle bir sıkıntım olursa yapabilirim
Süt birliği odası süt fiyatlarına yaptığı zam ülkede süt veren ineklerin kesime gittiği bir dönemde milli serveti israf edemem
Ben en çuk yoşun banyoşu yapıyoyum
Sütü kim kaybetmiş bi bulup banyosunu yapalım
Pazartesi günü bizde adettendir süt banyosu yapmak.
Hayır mantıklı bir tarafı yok bence içtiğim bişey ile neden banyo yapayım
süt neli canım
Çilekli jjdjd
Cilegi severim
🍓
😘❤
He bir o kaldı zaten 😀, bu arada fotodaki kız model falan mı?
Hangi fotodaki kız
Süt banyosundaki kız
Evet modeldir tabi
Anladım 😅
Yok😂sütü içmeye bulduk ta ahah
Yok nedense bana pek hijyenik gelmiyor.
Tabikide hergun ama muzlu süt sartt kdkddjf
Laktoz intoleransı var bende
içmek için sütü bulaydım o yeter bana
Hayır yapmazdım..
henüz o kadar zengin değilim maalesef lkmgs :D
Sütü içerim başka bir emel için kullanmam 😃