Siz cilt bakımında şanslı mıydınız ve sizin sayenizde kimler şanslı?
Yol göstereniniz var mıydı?
Siz cilt bakımında şanslı mıydınız ve sizin sayenizde kimler şanslı?
Yol göstereniniz var mıydı?
Cilt bakım hesaplarından ne gördüysem alıp kullandım ve bilinçsiz kullanınca cildim tolere edemedi bir de sınav zamanıydı stres de eklenince cildim fenaaa kötüleşti. Sonra sivilce tedavisi gördüm 7 ay kadar. Tekrar bilinçli cilt bakımına başladım ve cildim çok daha iyi şükürler olsun. Anlıyoruz artık ne neye yarıyor vs…
Off o hesaplar reklam için suratına (özür dileyerek) b*k suyu bile sürdüm der kimisi kendi kullandığı ürünü koyar içine kimisi eline yedirip pıt pıt yapar..
Çok geçmiş olsun🙏🏻 düzelmesine sevindim🌺
Evet sonradan anladım maalesef bunu. Teşekkür ederim 🌸
Cilt bakımdan pek anlamıyorum umarım ciddi bir şey yoktur? ben genellikle normal sağlıklı besleniyorum bir de nemlendirici kullanıyorum ama cildim iyi
Yok yok ciddi bişey yok bakım her zaman güzeldir :)) yengemle bebeğin genlerini konuşuyorduk ordan çıktı 😅
Haa anladım sevindim senin cildin iyi olsun da 😅 tabi bebek de çok sağlıklı olsun 🙏🌸
Sağlıklı olması tabii ki önceliğimiz ama benden alması gerekenler ayrı annesinden alması gerekenler ayrı diğer galasından alması gerekenler ayrı jdmdksmkd onları seçiyodukk
sdfsdfsfsd anladım çok yorucu ya onu tartışmak. ben direk annesinden almış derim konuyu uzatmam :D sdfsdf
Çocuk daha doğmadı ki: D annesiyle bizim ortak kararımız jdmdksm olsun istiyoruz (sanki biz seçiyomuş gibi üstüne konuştuk :)) jsmsksnsk tartışmıyoruz dur atıyım
SDFsddfsdfsd bir ara anlatırsın detaylı :D
Cevap
7Cevap
Cildim karma tip. Cilt bakımı eskiden yapmazdım, tek bakımım yüzümü sabunla yıkamaktı. Ama son yıllarda hep bakım yapıyorum aksatmıyorum
Duştan duşa clear kullanıyorum sayılırmı
Pürüzsüz birde cildim var
Hıım maalesef sayılmaz
Bence bakım ürünleri boşş
Ilık suyla yıkanacaksın ve sağlıklı besleneceksin
Cilde çok yansıyor
Temel bakım ürünleri cildin sağlığını koruması içindir.. nemlendirici, güneş kremi yüz temizleme jeli gibi :) özellikle yaşlılıkta ki cilt buruşmasın lekelenmesin diye bakım yapılır serumlarla vs.
Ara maske yapıyorum. Zaten bebeksi olan cildim daha da bebeksi oluyor.
Allah vergisi olan bebeksi bir cildim var. Sadece suyla sabunla yıkarım, ara sıra kolonya ve krem sürerim. Bir de güneş altında dolaşırım.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yüze kolonya gibi bir şey asssla sürülmez sürülmemeli..
Artı güneşin altında kışın bile olsa koruyucusuz kalmamak gerekiyor.. eskisi gibi değil hiç bişey güneş ışınları çok daha zararlı artık :)) dikkat edilmeli
Hiç sürmeyiniz
Rica ederim :))
Yüz yıkamak sayılır mı
maalesef sayılmaz :))
Mükemmel. Hiç bir şey kullanmama gerek yok.
Elimi yüzümü yıkarım tamam işte
Hiç anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?