Cilt Bakım Kullandığınız vücut losyonu hangisi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Hangi vücut losyonunu kullanıyorsunuz cilt bakımınızda?#Edamedaciltbakım 🥥 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Günceldir 🎄 Kullandığınız vücut losyonu hangisi? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Losyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Avonun attraction diye bir vücut losyonunu kullanıyorum aşırı güzel nemlendiriyor ayrıca parfüm gibi etkisi. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Nemlendirici kullanıyorum gerektiğinde :)) bir ara kullandığımdan memnun kalmadım bıraktım öyle kaldı 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Losyon değilde su bazlı nemlendirici kullanıyorum genelde markası expical lipo 2 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Eyüp Sabri Tuncer in Ayvalık zeytin çiçeği vücut losyonu kullanıyorum çookk güzel 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eyüp Sabri Tuncer in Aloe veralı losyonu ve gül özlü krem. 1 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aynısefa sabunu kullanmaktayım. Aktarlardan temin edebilirsiniz 🤗 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç birini kullanmıyorum zaten kıllıyım ben deriye yetişmez bile 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cildimde bir sıkıntı olmadığı için kullanmıyorum herhangi bişey 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kireçli musluk suyu Hayriye Hanım 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yüzüme arko krem kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Nivea ve la roche posay 1 2 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl La Roche varken niye Nivea varr :D Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl İkisinide kullanıyorum arada Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. kullanmıyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Kolonya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Avonun attraction diye bir vücut losyonunu kullanıyorum aşırı güzel nemlendiriyor ayrıca parfüm gibi etkisi.
Nemlendirici kullanıyorum gerektiğinde :)) bir ara kullandığımdan memnun kalmadım bıraktım öyle kaldı
Bundan kulanıyorum hocam.
Losyon değilde su bazlı nemlendirici kullanıyorum genelde markası expical lipo
Eyüp Sabri Tuncer in Ayvalık zeytin çiçeği vücut losyonu kullanıyorum çookk güzel
Eyüp Sabri Tuncer in Aloe veralı losyonu ve gül özlü krem.
Aynısefa sabunu kullanmaktayım. Aktarlardan temin edebilirsiniz 🤗
Hiç birini kullanmıyorum zaten kıllıyım ben deriye yetişmez bile
Cildimde bir sıkıntı olmadığı için kullanmıyorum herhangi bişey
Kireçli musluk suyu Hayriye Hanım
🤣
neutrogena onarici bakim
Yüzüme arko krem kullanıyorum.
Kullandığım vücut losyonu bulunmuyor
Nivea ve la roche posay
La Roche varken niye Nivea varr :D
İkisinide kullanıyorum arada
Nivea marka severim.