Cilt Bakım Cildiniz hep genç kalsın diye uğraşıyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Cildiniz hep genç kalsın diye uğraşıyor musunuz?#Edamedaciltbakım 💕 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl SüperS merci 💐 Cildiniz hep genç kalsın diye uğraşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet. Yaşlanmamak için elimden gerekeni yapmaya çalışıyorum. Maske, cilt bakımları, güneş kremleri, falan filan. 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cildim hep genç zaten ve sağlıklı beslendiğim için de güzel olması normal 😎😂 her gün turşu yerim cilde birebir 😂 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet tabiiki bakımlı olmak şart elimizden gelenin 10 katını falan yapıyoruuz 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek uğraşmıyorum aslında zaten yaşımdan genç duran birisiyim ama bakımına dikkat eden birisiyim. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yoo uğraşmıyorum, yapılması gereken temizliği yapıp doğasına bırakıyorum 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Pek böyle bir uğraşım yok açıkçası peki sen cildine ne kadar önem verirsin eda 😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok sadece gerektiği kadar düzgün bir görünümde olması yeterli aşırıya kaçıpta bokunu çıkarmak lüzumsuz 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hayır bende bu Allah vergisi 🥂 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🧿🧿 Yorumla Illecebrous +1 yıl 😇 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl En fazla krem sürüyorum, gayet normal hâli. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl HayırHeryaşın ayrı bir güzelliği vardır. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Uğraşmıyorum vallahi bakım yapıp geçiyorum 🙄 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 752 cevap paylaştı. uğraşmıyorum 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet. Yaşlanmamak için elimden gerekeni yapmaya çalışıyorum. Maske, cilt bakımları, güneş kremleri, falan filan.
Cildim hep genç zaten ve sağlıklı beslendiğim için de güzel olması normal 😎😂 her gün turşu yerim cilde birebir 😂
Evet tabiiki bakımlı olmak şart elimizden gelenin 10 katını falan yapıyoruuz
Pek uğraşmıyorum aslında zaten yaşımdan genç duran birisiyim ama bakımına dikkat eden birisiyim.
Yoo uğraşmıyorum, yapılması gereken temizliği yapıp doğasına bırakıyorum
Pek böyle bir uğraşım yok açıkçası peki sen cildine ne kadar önem verirsin eda 😉
Yok sadece gerektiği kadar düzgün bir görünümde olması yeterli aşırıya kaçıpta bokunu çıkarmak lüzumsuz
hayır gerek yok dünyaya gelen her canlı ölümü tadacaktır.
Hayır bende bu Allah vergisi 🥂
🧿🧿
😇
Öyle bir düşüncem yok
Yok ya hiç böyle bir uğraşım yok
En fazla krem sürüyorum, gayet normal hâli.
Hayır
Heryaşın ayrı bir güzelliği vardır.
Uğraşmıyorum vallahi bakım yapıp geçiyorum 🙄
O kadar la rochelar kullaniyorum gozeneklerim acik hep
uğraşmıyorum
yok kacinilmaz son
Eh iste
Yoooo sksksk
Uğraşmıyorum
Evet
Yok uğraşmam
Bazen