Cilt Bakım Yüz yıkama jelinde güzel koku sizin için önemli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Yüz yıkama jelinin güzel kokması sizin için önemli mi?#Edamedaciltbakım 🌸 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Güncelleme 💖 Yüz yıkama jelinde güzel koku sizin için önemli mi? Cevapla Güzellik Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Benim için kokusu değil de kaliteli olması ve cilde zarar vermemesi daha çok önemli 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim için hepsi önemli 😆 u Barış_LonelyForever +1 yıl @edameda06 benim cildim senin gibi bebeksi değil abla 😂🌸 Edameda06 +1 yıl 🤣 Bakarsan bebeksi olur ☺️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Böyle güzellik bizde yok ama 🤣🙏 Edameda06 +1 yıl 😂😇🤗🌸 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂🙏☺️🌸
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet güzel kokması önemli benim için. Bu yüzden sürekli farklı alırım. En iyisi hangisi diye tartarım sonra hep ondan alırım. 2 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de hep farklı denemeyi severim Yorumla Siyahkadife +1 yıl Farkıı almak daha iyi çünkü sürekli aynı şey insanı sıkar. Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet o yüzden ☺️ Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşırı güzel kokmam zorunda değil ama ben seviyorum kokusunu bitince ne yapacağım onu düşünüyorum 🤦🏼♀️ 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de güzel koku aşığıyım 🥲🌺 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kötü kokmasın yeter şu an kullandığımda koku hissetmiyorum ama temizlenme hissi çok iyi 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay kötü kokmasına hiç dayanamam Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gülü severim kokusu da en sevdiğim koku ama gül kokusuz olsada pek dikkat etmem. 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye sadece gül Yorumla Bischocolata +1 yıl Ana soruyu yanlış okumuşum güzel kokuyu gül kokusu diye okumuşum özür dilerim 😀😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl Akıl kalmadı yaşlandık eda yaşlandık. Yorumla Edameda06 +1 yıl :dd Yorumla Bischocolata +1 yıl bb: Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Jel kullanmıyorum, dılardan aldığım sabunlar var ama kokusuna dikkat ediyorum evet 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👏🏻 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hatun da önemli öpünce mis gibi koksun isterim ohh koklaya koklaya yerim 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Erkeklerde de güzel koku bizim için önemli. Niye sadece biz güzel kokalım ki, size de tavsiye ederim :d Yorumla Delikanlisback +1 yıl Yüz yıkama jeli kullanmıyorum ki, yoksa öbür türlü tabii ki mis kokmak lazım🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl He şimdi oldu 🤣🤣 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl önemli güzel koksun temizliyormus giibi koksun 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Yoo değil. Bok kokmasın kafî 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jskjsjssj Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Her üründe güzel kokuya dikkat ederim. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bravo Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Önemli tabi, öperken iyi koksun 😀 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Klasik erkek kafası :d Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl E yani :D Ama sabunu tercih ederim :D 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sabun kurutabilir ve erken yaşlanmaya sebep olabilr Yorumla Jagras +1 yıl Erken yaşlanmaya ne sebep olur söyleyeyim mi, o güzel görünmek uğruna yüzünüze sürdüğünüz kimyasallar :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Meraba anne 😆 Yorumla Jagras +1 yıl Üle deme ana gurban üle deme :D :D Yorumla Edameda06 +1 yıl :ddf Yorumla Jagras +1 yıl :D Benzedi mi gız :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır :d Yorumla Jagras +1 yıl Gidiyom o zaman ben :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 👋🏻💁♀️ Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. çok önemli 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 752 cevap paylaştı. önemli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim için kokusu değil de kaliteli olması ve cilde zarar vermemesi daha çok önemli
Benim için hepsi önemli 😆
@edameda06 benim cildim senin gibi bebeksi değil abla 😂🌸
🤣 Bakarsan bebeksi olur ☺️
Böyle güzellik bizde yok ama 🤣🙏
😂😇🤗🌸
😂🙏☺️🌸
Evet güzel kokması önemli benim için. Bu yüzden sürekli farklı alırım. En iyisi hangisi diye tartarım sonra hep ondan alırım.
Ben de hep farklı denemeyi severim
Farkıı almak daha iyi çünkü sürekli aynı şey insanı sıkar.
Evet o yüzden ☺️
Aşırı güzel kokmam zorunda değil ama ben seviyorum kokusunu bitince ne yapacağım onu düşünüyorum 🤦🏼♀️
Ben de güzel koku aşığıyım 🥲🌺
Kötü kokmasın yeter şu an kullandığımda koku hissetmiyorum ama temizlenme hissi çok iyi
Ay kötü kokmasına hiç dayanamam
Gülü severim kokusu da en sevdiğim koku ama gül kokusuz olsada pek dikkat etmem.
Niye sadece gül
Ana soruyu yanlış okumuşum güzel kokuyu gül kokusu diye okumuşum özür dilerim 😀😀
🤣 🤣
Akıl kalmadı yaşlandık eda yaşlandık.
:dd
bb:
Jel kullanmıyorum, dılardan aldığım sabunlar var ama kokusuna dikkat ediyorum evet
👏🏻
Hatun da önemli öpünce mis gibi koksun isterim ohh koklaya koklaya yerim
Erkeklerde de güzel koku bizim için önemli. Niye sadece biz güzel kokalım ki, size de tavsiye ederim :d
Yüz yıkama jeli kullanmıyorum ki, yoksa öbür türlü tabii ki mis kokmak lazım🥳
He şimdi oldu 🤣🤣
önemli güzel koksun temizliyormus giibi koksun
Bence de
Yoo değil. Bok kokmasın kafî
Jskjsjssj
Her üründe güzel kokuya dikkat ederim.
Bravo
Önemli tabi, öperken iyi koksun 😀
Klasik erkek kafası :d
E yani :D Ama sabunu tercih ederim :D
Sabun kurutabilir ve erken yaşlanmaya sebep olabilr
Erken yaşlanmaya ne sebep olur söyleyeyim mi, o güzel görünmek uğruna yüzünüze sürdüğünüz kimyasallar :D
🤣 Meraba anne 😆
Üle deme ana gurban üle deme :D :D
:ddf
:D Benzedi mi gız :D
Hayır :d
Gidiyom o zaman ben :D
👋🏻💁♀️
Elbette kokuda önemli
Güzel kokuları daima severim 😉
çok önemli
Bence de
♥