Cilt Bakım Sırtımda kahverengi lekeler çıkmış, profil fotoğrafına ekledim. Anlıyorsanız bakar mısınız? vansii Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onlar nedir 🥺 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tamam yorum yapmayın korkuyorum. Sırtımda kahverengi lekeler çıkmış, profil fotoğrafına ekledim. Anlıyorsanız bakar mısınız? Cevapla Nedir Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. C ve E vitamini içeren antioksidan içeren kremler kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence alerjidir 0 1 Yorumla vansii +1 yıl Umarım ama uzun zamandır böyle çok korktuğumdan doktora gitmiyorum. Ama hemen yarın gideceğim
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korkutmak istemem ama sanırım sedef hastaligi arkadasimdada buna benzer vardi sedef hastaligi tehsisi konuldu acil tarafindan cildiyeye git 0 2 Yorumla vansii +1 yıl Sus.. lütfen ben çok korkarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olmaya calisiyorumm Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Mantar deri hastalıklarına gidin 0 2 Yorumla vansii +1 yıl Ciddi misin peki bu kötü bir şey mi? Ölmem değil mi 🥺 kötü birşeyse cevap verme lütfen.. Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Hayır ya kötü bir şey değil krem ve sprey kullanırsan geçer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
C ve E vitamini içeren antioksidan içeren kremler kullanabilirsin.
Bence alerjidir
Umarım ama uzun zamandır böyle çok korktuğumdan doktora gitmiyorum. Ama hemen yarın gideceğim
Korkutmak istemem ama sanırım sedef hastaligi arkadasimdada buna benzer vardi sedef hastaligi tehsisi konuldu acil tarafindan cildiyeye git
Sus.. lütfen ben çok korkarım
Yardımcı olmaya calisiyorumm
Mantar deri hastalıklarına gidin
Ciddi misin peki bu kötü bir şey mi? Ölmem değil mi 🥺 kötü birşeyse cevap verme lütfen..
Hayır ya kötü bir şey değil krem ve sprey kullanırsan geçer
doktora gitsin