Sivilcelerimin bazisi gitti ama yüzpmde izleri kaldı.
Eczane onayli krem olursa tabi daha iyi olur? Önerileriniz benim icin cok önemli.
Doktorlar iyimi bu konuda devlet hastanesi cilt uzmanlari?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sivilcelerimin bazisi gitti ama yüzpmde izleri kaldı.
Eczane onayli krem olursa tabi daha iyi olur? Önerileriniz benim icin cok önemli.
Doktorlar iyimi bu konuda devlet hastanesi cilt uzmanlari?
Sivilce izleri, ciltteki kızarıklık, leke ve çukurluklar gibi birçok farklı şekilde ortaya çıkabilir. Sivilce izlerinin tedavisi, izin tipine, büyüklüğüne ve cildin hassasiyetine bağlı olarak değişebilir.
Sivilce izlerini azaltmak için birçok krem ve tedavi yöntemi mevcuttur. Ancak, hangi kremi kullanacağınızı belirlemeden önce cilt tipinizi ve sivilce izlerinin şiddetini değerlendirmeniz önemlidir.
Aşağıda sivilce izlerini azaltmaya yardımcı olabilecek bazı kremler bulunmaktadır:
1. **Avene Cleanance peeling etkili sivilce izi kremi**: İçeriğinde paraben bulunmayan bu krem, cildi onarır ve nemlendirir. Düzenli kullanıldığında sivilce izlerini azaltır ¹.
2. **Ducray Keracnyl Creme Siyah Nokta ve Sivilce Sorunlarında Yardımcı Bakım Kremi**: Gözenekleri derinlemesine temizleyerek cildin gözle görünür şekilde pürüzsüzleşmesini sağlar. Siyah nokta ve sivilcelerin tedavisine yardımcı olur ¹.
3. **Salvolin Salyangoz Akne-Leke Giderici Krem**: Salyangoz özü içeren bu krem, akne ve lekeleri gidermeye yardımcı olur ¹.
Lütfen, bu kremleri kullanmadan önce doktorunuza danışın.
Kaynak: Bing ile konuşma, 08.11.2023
Elbette var. Sivilce ve sivilce izleri için istersen medacassol kremi kullanabilirsin. Bu krem yüzündeki sivilce ve sivilce lekelerini geçirmek için oldukça etkili bir krem. Yağ olarak istersen çay ağacı yağını kullanabilirsin. Ya da lavanta yağını kullanabilirsin. Devamlı olarak aksatmadan kullanırsan faydasını en kısa süre içinde göreceksin diye düşünüyorum ben tavsiye ederim.
Çok Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Eczaneden alacağım krem reçeteli sanırım bunun için cilt uzmanina gitmem gerekiyor veya aile doktorumda yazarmi acaba? siz kullanip etkisini gördünüzmü
Evet bu krem genelde çok iyi krem iyide geldiği söyleniyor ve çok tercih ediliyor. Önce tabi doktoruna danış sonra izin verirse kullan.
Cevap
2Cevap
Doktorlara pek güvenme onların daha kendilerine hayırları yok
Madecasoll deneyebilirsiniz Aile heliminize söyleyin yazar
Doktora gidin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?