+1 yılStresli bir dönemden geçtiğinizi ve cildinizin soluk ve yıpranmış olduğunu belirtmişsiniz. Cildinizin hassas olduğunu ve kimyasallara karşı duyarlı olduğunu da belirtmişsiniz. Bu durumda, cildinize uygun doğal ve hassas ciltler için önerilen bakım yöntemlerini deneyebilirsiniz. İşte bazı öneriler:
Cildinizi Temizleyin: Cildinizi günde iki kez temizlemek, cilt sağlığınızı korumaya ve solgun, mat görünüme engel olmaya yardımcı olabilir.
Nemlendirin: Cildinizi nemlendirmek önemlidir. Aloe vera, cildin nemlenmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, cildinizi nemlendirdikten sonra, mutlaka nemlendirmeniz gerekmektedir.
Güneşten Koruyun: Güneşin zararlı ışınlarına karşı, güneş koruyucu kullanmak da cildinizi korumak için önemlidir.
Bol Su Tüketin: Bol su tüketmek, cildinizin nemli kalmasına yardımcı olabilir.
Antioksidan Bakımından Zengin Besinler Tüketin: Antioksidan bakımından zengin besinler tüketmek, cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir.
Doğal Ürünlerle Maske Uygulamaları: Hassas ciltler için doğal ürünlerle maske uygulamaları önerilmektedir.
Aloe Vera Kullanımı: Aloe vera, cildin elastin ve kollajen liflerinin üretimini arttırarak cildin daha elastik ve daha az kırışık olmasını sağlar. Ayrıca, aloe vera cildi radyasyon hasarına karşı korur.
Bu öneriler, cildinizin daha sağlıklı ve canlı görünmesine yardımcı olabilir. Ancak, her cilt tipi ve kişi için en etkili yöntem farklı olabilir. Bu nedenle, hangi yöntemin sizin için en iyi olduğunu belirlemek için biraz deneme yanılma gerekebilir. Cildinizin sağlığını korumak için her zaman doğal ve kimyasal içermeyen ürünler kullanmayı tercih edin. Unutmayın, cildinizin ihtiyaçlarına göre düzenli bir cilt bakımı rutini oluşturmak önemlidir. Eğer belirginleşen çizgiler konusunda endişeleriniz varsa, bir dermatolog ile görüşmenizi öneririm. Kendinize iyi bakın! 😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılSoluk bir cilde sahip isen istersen bakım yapmaya başlayabilirsin. Yüzüne bakım yaparsan eğer hem soluk cilt sorunundan kurtulmuş olursun hemde cildin çok daha güzel olur diye düşünüyorum ben. Cildine uygun bir nemlendirici krem kullan istersen. Ya da makyaj yap. Ben makyaj yapmadığım zaman yüzüm çok solgun duruyor ondan olabilir bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesettürlü oldugum. için makyaj yapmoyorum. Ama biraz ışıltı istiyorum cabim
- +1 yıl
Highlighter kullanabilirsin istersen. Fondöten sürdükten sonra üzerine sür yüzün daha parlak görünmüş olur hemde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
u +1 yılNemlendirici sürün nivea
11 Yorumla
Soran+1 yılNivea mı 🙄
+1 yıl30 yaşlarına girdi isen cizgiler oluşması normal stres değil yani sonuçta yaş alıyoruz biraz da tabi kafana takmamaya çalış yine de YouTube da bir sürü kanal var özellikle naturally serein takip et derim cilt bakımı konusunda çok güzel başarılı içerikleri var
10 YorumlaHafif çizgiler varsa peptit serumu ve retinol kullanabilirsiniz. C vitaminini her zaman tavsiye ederim.
113 Yorumla
Soran+1 yılC vitamini kullandim yatmadsn uyguluyordum yüzümü mafetti
Soran+1 yılDediginiz serumu kullanırken nemlendirici kullanmama gerek var mı peki
Soran+1 yıl
Soran+1 yılSu gibu
Soran+1 yılOran fazla olabilir surer surmez yuzum yanmaya başladı ben dolapta saklamyordum söylenmedi yani. Cildim karma t bolgesi yağlı diğer taraflar kuru nemlendirici iyi gelir gibi düşündüm
Soran+1 yılTesekkur ederim bilgiler için. Yaşınız 19 mu peki
+1 yılC vitamini, retinol ve güneş kremi kullanımı düzenli sonuç verir
15 Yorumla
Soran+1 yılC vitamini doz mu ne 20 bisey yaziyor 5 mi almalkyim o baya yuzumu yakti. Bide dogal aloe vere kullansam ek olarak sorun olur mu ki
Soran+1 yılC vitamini retinol kesinlikle önerilmemektedir diyor cildi tahris ediyormus
- +1 yıl
20li yaşların başında retinol düzenli kullanım önerilir ve cilt bariyeri destekleyici onarıcı kremler isterseniz bi dermotologa danisin
- +1 yıl
C vitamininin de daha düşük doz içeren bi marka tercih edebilirsiniz
- +1 yıl
Ayrıca cildinize uygun bir güneş kremi tercih edin her markayı kullanmayin
+1 yılPiskiyatri doktoruna gidin
11 Yorumla
Soran+1 yılOna randevu aldim alakası var mi acaba
Stresten uzak mutlu bir hayat sürmeni öneririm
14 Yorumla
Soran+1 yılOnceden herkes derdi yuzune ne kullsniyorsun hic birsey kullanmiyordum yani
Soran+1 yılTesekkür ederimmm😍
+1 yılher sabah maydonoz suyu iç çok iyi geliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAç karna mı farketmez mi
- +1 yıl
aç karına veya yatmadan önce içebilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılşitreess yapma emmoglu
10 YorumlaNasıl duruyor merak ettim fotoğraf var mı?
015 Yorumla
Soran+1 yılCanlı görünmüyor sadece genel olarak düzgün
Soran+1 yıl30
Soran+1 yılBenim yas da cok cildi canli duranlar var yalniz
Soran+1 yılDikkat edecem artık yağlı tuketmemeye calsyorum
Soran+1 yılFizigim cok iyi 1.70 boy 70 kilo
Soran+1 yılNe atacam ben size hic birsey atamam hey Allahim ya
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih