Kuru bir cildim var, ne denesem bir türlü istediğim o pürüzsüz cilde ulaşamadım.
Önerebileceğiniz bir cilt bakım rutininiz veya ürünler var mı kızlar?
Önerebileceğiniz bir cilt bakım rutininiz veya ürünler var mı kızlar?
Merilaynn sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kese demiş biri de olmaz o hele kuru cilde hiç olmaz deneme sakın. Bebek gibi olması yapı meselesi ürünlerle o kadarı zor ama rutin günlük haftalık ve aylık bakımlar sıralaması var, günlük sabah akşam temizleme tonik nemlendirici olmalı serum da ekleyebilirsin istersen. Sabun ve keseden uzak dur...
Cildini daha güzel ve dana pürüzsüz bir hale getirmek için istersen yüz bakımı yapabilirsin. Yüzüne uygun bir yüz köpüğü veya yüz yıkama jeli kullanabilirsin bunun için. Ardından cilt tipine uygun bir yüz toniği ya da peeling yapabilirsin. Ya da cilt tipine uygun olan bir nemlendirici krem kullanabilirsin. Son olarak ise bb krem.
Elbette var. Ben acnelyse kremi ya da medacassol kremi kullanıyorum. Bu kremi kullan devamlı olarak en kısa sürede geçecek sivilcelerin.
Kuru bi cildin varsa c vitaminli nemlendiriciler kullan. Ama nasil kuru olduğu da önemli. Yanaklarin kuruduğunda acima yanma batma ve kizariklik oluyorsa bu gül hastaliginin işareti. En iyi sonuç için her zaman doktora danis cilt tipini net öğren kuzum.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Düzenli temizlik yapman gerekir. Böylece siyah nokta oluşumu azalır
Bende de öyle pwwling yaptım yok olmuyor millete bakıyorummpürüssüz herkes ama biz dağdan inmişiz sanki
Valla kıskanıyorum açık değilim ama imreniyorum açık olup bebek gibi teni olanlaea
Zorr ama bilmiyorum genelde açık kızlar öylr pürüzsüz
Bebek yağı denedin mi
Siz açık mısınız kapalı mı
Bizim şansımız bu galiba peki epilasyona mı gidiyorsun ağdamı kullanıyorsun
Anladım o daha kötü ben epilasyona gidiyorum yine aynıyım
Aynen evlimisin pekş
Evlwnmeden çözersin inşallah bu sorununu
Rica ederim
Yüz kesesi var dene ölü derilerden arındır sonra guzelce nemlendir.. ve su içmeyi ihmal etme yastık kılıfın temiz tut
Ben arko nemin ürünlerini kullanıyorum
Serum kullanıyor musun aşkım
Hangisinden kullanıyorsun
Bu arada ciddi sordum, bende kullanacağım da💅 sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin
Merhaba canım.
The Natural Rıtualistin 3'lü serumunu kullanıyorum.(Trendyolda baya popülerdi.)
Sabah Hyaluronic asidini, öğlen c vitaminli serumunu ve akşamları kolajen serumunu kullanıyorum.
E vitaminli bir krem ve bol bol güneş kremi kullanıyorum.
Tabi bunları kullanmadan önce yüzümü yıkama jeli, tonik ve peelingle baya temizliyorum.
Ama istediğim o cilde sahip değilim maalesef:(
Sağol aşkım kontrol edeceğim. Bu arada istek atacaktım da utandım shshd
Attım gitti o zaman
Vitamin falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?