Önceden lisedeyken sürekli yüzüme ev yapımı maskeler yapıyordum Ama sonra birden hepsini bıraktım kremler kıl maskeleri Yüzümde ve burnumda hep siyah noktalar vardı Ve çözümünde yoktu 3 yıldır falan sadece yüzümü sabunla yıkarım ve siyah noktalarıda sıkıyorum arada hala her yerdeler
Günlük bakım rutini istiyorum önerebileceğiniz ürün ya da teknik var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cilt bakımına öncelikle yüzünü yıkamak ile başla. Ya cilt tipine uygun bir yüz yıkama jeli kullan ya da yüz yıkama köpüğü kullan. Ardından yüzünü yüzünü yıkadıktan sonra cildine ve cilt tipini uygun olan bir yüz toniği kullan. Sonra cildine peeling yap. Peeling yapmak ciltteki ölü derileri arındırmak için oldukça etkili.
Güzel bir yüz temizleme jeli nemlendirici ve güneş kremi.. la Roche posay yüz temizleme jelini güneş kremini ve toniğini alabilirsin nemlendirici olarak Clinique öneririm :) 25 yaş üstüysen retinol kullanabilirsin
Bu dediklerin aşırı gereksiz pahalı, ambalaja para veriyorsunuz.
@Ratikulim aşırı pahalı fakat parasını da hakediyor :) içeriği temiz her şeyi kullanabilir elbette :)
Aslında hak etmiyor 🙂 insanların fiyat algısıyla çok oynandı.
Türk markası olarak da doa kozmetik var. Gayet içerği temiz, şeffaf, kaliteli ve piyasaya göre oldukça ucuz
@Ratikulim içeriği ne kadar temiz bilmiyorum fakat fp olarak kalıyor:)
Dermadermin güneş kremini aldım aktardan evet uygun kullanılır mı kullanılır severek de kullandım bir süre ama çok güzel harika denicek kadar değil maalesef
Hayır hayır bu çok farklı 🙂 inan la rocha posay gibi markalarla kapışabilecek durumda.
Dermaderm’i bilmiyorum belki hammedesi 1. Sınıf değildir.
Ama kozmetik maliyetlerinin çok ucuz olduğunu, 50 liraya mal ettikleri ürünleri 500-600 lşraya sattıklarını açık açık belirtiyorlar.
https://youtu.be/umnu-v20Vjk?si=fKSrjfxPv4CjCUbx
İzlemeni tavsiye ederim, ilk defa duymuş olabilirsin ama 13 yıllık bir firima
@Ratikulim bak dener memnun kalmazsam hiç hoş olmaz 😅 bakacağım firmaya teşekkür ederim
Bak bence ilk olarak şampuanını dene 🙂 aşırı iyi bir şampuan çıkardılar ve saç derisi toniğini de tavsiye ederim.
x.com/.../1717839653615620562
Twitter adreslerini mutlaka takip et çok güzel içerikler paylaşılıyor.
Bahsettiğim şampuanla ilgili yorumlara bakabilirsin.
@Ratikulim reklam mı aldııın :D elimdeki ürünleri eritiyim öyle deneyebilirim :D
O değilde biz bir marka konuşmuştuk yengemle acaba o mu :D
@Ratikulim ay buydu evet deneyelim diyip sayfayı kaybetmiştik 😅 güzel bir tesadüf oldu
Allah aşkıma bu marka reklam yapsa beni mi kullanır 😄 istese gider en iyi influencer ı tutar. Ama teklam yapma gibi bi dertleri yok.
Ama Twitter sayfalarını incele biraz israfa karşı olduklarını net bir şekilde görürsün, cildin iyiyse hiçbir ürünü önermiyorlar. 🙂
Hatta okuması çok eğlenceli son bir kaç aydır resmen kozmetik dünyasında yargı dağıtıyorlar ama kimsede çıkıp bir şey diyemiyor.
Böyle markalar hak ettiği değeri görürse ülkemiz ve bizim için çok daha iyi olacak.
@Ratikulim evet iyi olabilir ama ben hala sevdiğim ürünlerden vazgeçebiliceğimi düşünmüyorum 😅 tamam biliyorum bu markayı reklama karşılar :) tamamında bu markayı tercih etmesemde deneyimleyeceğim çok ürünü olucak :)
temizleyici, tonik, serum, göz kremi ve nemlendirici kullanmanı öneririm her cilt tipine göre değişir cildine uygun olan ürünleri al
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!