Cilt Bakım Arkadaşlarınızın arasında en güzel cilde sahip olan 'benim" diyebilir misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Cildiniz ortamlarda sağlıklı görüntüsüyle ilgi çekiyor mu?#bioderma Arkadaşlarınızın arasında en güzel cilde sahip olan 'benim" diyebilir misiniz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Arkadaşım pek yok ama derdim muhtemelen. çünkü cildim de sivilce ya da leke yok ve genç görünüyor zaten gencim ama yine de yaşıma göre temiz 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet cildin güzel gerekten u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim abla 🌸 Bahtıgüzel00 +1 yıl Rica ederim
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle diyebilirim. Delik deşik herkesin suratı. Hiçbir konuda mütevazı olamam kusura bakmasınlar. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Harika şanslısın Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diyemem. Hiç arkadaşlarımın cildine dikkat etmedim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🙄 Yüz yüze bakıyorsun Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Diyemem, ışıl ışıl cildi olanları hayranlıkla izliyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Öyle cilt aslında kimsede yok Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Derim.. bu genetikle ilgili tamamen 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet maalesef Yorumla asuasuasuman +1 yıl Bahtın güzel olsun.. gerisi hikaye.. Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Derim ama kimse inanmaz 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden Yorumla biradetmehmet +1 yıl Kartlastik Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kesinlikle derim 🥳 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Seni bugün etiketlemek istedim ama olmadı Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Yaa nereye 😃 harfler büyüklü küçüklü olunca biraz zor oluyor 😄 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Buldun bile ❤️ Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Diyemem , cam gibi yüzü olan arkadaşlarım var 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çiçekler güzeldr 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. diyemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaşım pek yok ama derdim muhtemelen. çünkü cildim de sivilce ya da leke yok ve genç görünüyor zaten gencim ama yine de yaşıma göre temiz
Evet cildin güzel gerekten
Teşekkür ederim abla 🌸
Rica ederim
Kesinlikle diyebilirim. Delik deşik herkesin suratı. Hiçbir konuda mütevazı olamam kusura bakmasınlar.
Harika şanslısın
Diyemem. Hiç arkadaşlarımın cildine dikkat etmedim.
🙄 Yüz yüze bakıyorsun
Diyemem, ışıl ışıl cildi olanları hayranlıkla izliyorum.
Öyle cilt aslında kimsede yok
Derim.. bu genetikle ilgili tamamen
Evet maalesef
Bahtın güzel olsun.. gerisi hikaye..
Derim ama kimse inanmaz
Neden
Kartlastik
Kesinlikle derim 🥳
Seni bugün etiketlemek istedim ama olmadı
Yaa nereye 😃 harfler büyüklü küçüklü olunca biraz zor oluyor 😄
Buldun bile ❤️
Diyemem , cam gibi yüzü olan arkadaşlarım var