Cildimi seviyorum. Ufak tefek kızarıklıklardan dolayı bb krem kullanıyorum, onun dışında bir şey kullanmayı tercih etmiyorum. Ya siz, cidliniz güzel olsa yine de fondöten/bb krem kullanır mıydınız?

Cildimi seviyorum. Ufak tefek kızarıklıklardan dolayı bb krem kullanıyorum, onun dışında bir şey kullanmayı tercih etmiyorum. Ya siz, cidliniz güzel olsa yine de fondöten/bb krem kullanır mıydınız?
Ben kullanmam. Fondöten cilde zarar veriyor çünkü o yüzden fondöten kullanmayı ben pek önermiyorum ya. Cildim güzel ve pürüzsüz ise en güzeli normal bir krem falan kullanmak. Onun dışında ben yüzüme fondöten kullanmayı falan pek sevmiyorum ya en güzeli insanın bence kendi cildi diye düşünüyorum. Fondöten kullanmayı pek sevmiyorum öyle.
Cevap
6Cevap
Fondöten değil ama eşitlemek için bb krem şart
Cildim zaten güzel bu yüzdende hiç bir şey sürmüyorum yüzüme..
Sadece bazı yerlerin renk tonunu eşitlemek için bb krem kullanıyorum. Böyle bir şey varsa kullanırım. Ama onun dışında bir şey yoksa kullanmam
Ayni görüşteyim
Cildimin güzelliğini fondöten kullanmayışıma borçluyum.
türk kadınlarının yüzü güzel değil çukur sivilce pislik bakteri dolu onun için kullanım lütfen
Kirli ya da tıkanmış gözenekleri fondötenle kapatamazsin. Kapatmaya calisirsan zaten pürüzlü bir görünüm olur, cilt fondöteni kusar. Bu durumda yapılmasi gereken cildi guzelce temizletip gözeneklerin açılmasını sağlamak. Ardından da soğuk suyla yuzu yikamak gozenek gorunumunu azaltacaktir. Bir de düzenli nemlendirilmesi gerek.
göz kapatıcı hafif kullanırdım ya da sadece bb kremli güneş kremi
Hayatım boyunca hiçbir zaman kimyasal ürünler kullanma ihtiyacı duymadım.
Ben kullanmiyorum, sadece nemlendirici kullanirim. Hafifte sıvı allık.
Fondöten kullanmayı sevmiyorum hoşuma gitmiyor dokusu
Evet kullanabilirim. şu an kullanmıyorum fakat olabilirdi.
Cilt bakımına sardım…. Güzelin güzeli olsun nddns
Hayır cildim şu an aşırı kötü fondöten kullanmıyorum ama çok iyiyken de kullanmıyorum ben fondöteni hiçbir zaman kullanmıyorum kısaca
Hayır ben bb de fondöten de kullanmıyorum güneş kremi kullanıyorum o kadar oda ne beyzalik birakandan nede cilt tonu esitleyenden
FONDÖTEN cildin nefes almasini engeller, ve cildinizin hizli bir sekilde yaslanmasina sebeb olursunuz.
Ben kullanmıyorum. Sadece nemlendiriciyle haylaytırı karışırıp cildime sürüyorum. Enfes duruyor.
Hiç makyaj yapmıyorum duştan çıkınca nemlendirici yüzüme sürüyorum okadar
Güzel olmasa da kullanmam fondoten yapısını sevmiyorum
Kötü olsa da kullanmam güzel olsa zaten kullanmam?
bence çoğu kadın kullanmazdı ciltleri güzel olsa
kullanırım
cildiniz güzelse fondoten kullanmaya gerek yok boş
Hayır kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?