Arkadaşlar 2 hafta önce ağdaya gittim genelde yarım kol aldırırdım tam kol ağda yaptim arafan 2 hafta geçti daha bugün fark ettim 3 4 gün öncesine kadar böyle bsy yoktu kolumun üst tarafı sivilcerle doldu geçici bsy midir neden öyle oldu yoksa başka bir şeyden kaynli olarak mı ortaya çıktı Görselde görünen kısımlarda var sadece sivilce baya var örnek olsun diye attm nolur yardımcı olun napmalıyım
Genelde kolda sivilce çıkmasının sebebi stres yaptığın için olabilir ya da genelde ergenlik çağında olan kişilerde çok görülür kolda sivilce çıkması falan. Sakın sivilce olan yerlere dokunma çok zararlı. Sivilce olan yerleri temiz tut ve sakın sıkma. Akne önleyici kremler kullanabilirsin. Yüzünü günde iki defa yıkaman yeterli diye düşünüyorum ben.
Ne demek rica ederim. Umarım en kısa süre içinde iyice ilerlemeden bunun önüne geçmiş olursun. Acnelyse kremi kullanabilirsin istersen sivilceler için oldukça iyi bir krem.