Cilt Bakım Cilt bakımı ürünlerin için mini buzdolabı alır mısın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımı buzdolabı kullanıyor musun?Bundan istiyorum 😌😻#Edamedaciltbakım 🌸 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Süper soru mersiletta xd Cilt bakımı ürünlerin için mini buzdolabı alır mısın? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır almazdım ama ben kesin onu alır içecek dolabı yapardım :D :D sdfsd 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Ay alemsin xjssj u Barış_LonelyForever +1 yıl xsjsgcx 😂😅
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Meşrubat için alırım anca çünkü hiçbir cilt bakım kremi kullanmıyorum yüzüm doğuştan bakımlı😀 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla evde yer kalmadığı için artık esya da almak istemedigim için normal buzdolabinda küçük bi hazne var hepsi orada. 2 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İklim değişikliği ve küresel ısınma sorunu nedeniyle yakında her evde iki buzdolabı olur gibime geliyor 🍀🗝️❤️ 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Döküntüden başka bir şey değil, sinirlerimi bozar bu benim. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ay cok şeker hemen alaym derin dondurucu lazm bana rujlarm cekmece de eridi 1 0 Yorumla
üyeadıalmadımmm Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nerde satılıyor acil link💗 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Her yerde var, amazon, hepsiburada falan Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl amazonda ne modeller var 🤷♂️ 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet çok güzel 🥺 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ucuzsa alırım ondanım olsun 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hiç ucuz değil 🥺 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Buzdolabına koy canım Edam.. o paraya başka eksiğini alırsın Yorumla Edameda06 +1 yıl Belki Bi gün indirimde falan görürsem alırım ancak 😂 Yorumla
Hemşirebirisi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gerek yok bence normal buz dolabına da koyunca oluyo 1 1 Yorumla kıyıyavurandalga +1 yıl bence de tüketim çılgınlığı yani Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Gereksiz boşa elektrik masrafı. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Evet bunlardan görmüştüm, almak lazım bence 1 0 Yorumla
uıʞǝʞüןɯüzü Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Normal buz dolabına koyunca da aynısı 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında alınmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Almam sen alır mısın 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Alacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yakışır 🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. şirin dolap 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. alırdım ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır almazdım ama ben kesin onu alır içecek dolabı yapardım :D :D sdfsd
😂😂 Ay alemsin xjssj
xsjsgcx 😂😅
Meşrubat için alırım anca çünkü hiçbir cilt bakım kremi kullanmıyorum yüzüm doğuştan bakımlı😀
🤣
Valla evde yer kalmadığı için artık esya da almak istemedigim için normal buzdolabinda küçük bi hazne var hepsi orada.
İklim değişikliği ve küresel ısınma sorunu nedeniyle yakında her evde iki buzdolabı olur gibime geliyor 🍀🗝️❤️
Döküntüden başka bir şey değil, sinirlerimi bozar bu benim.
Ay cok şeker hemen alaym derin dondurucu lazm bana rujlarm cekmece de eridi
Alabilirim ama şu an kullanmıyorum
Nerde satılıyor acil link💗
Her yerde var, amazon, hepsiburada falan
amazonda ne modeller var 🤷♂️
Evet çok güzel 🥺
Ucuzsa alırım ondanım olsun
Hiç ucuz değil 🥺
Buzdolabına koy canım Edam.. o paraya başka eksiğini alırsın
Belki Bi gün indirimde falan görürsem alırım ancak 😂
Gerek yok bence normal buz dolabına da koyunca oluyo
bence de tüketim çılgınlığı yani