Sizce sivilce dolu bir yüz güzel olmayı gölgeler mi? Sivilcenin gerçekten güzelliği gölgeleyeceğini düşünüyor musunuz?

Sizce sivilce dolu bir yüz güzel olmayı gölgeler mi? Sivilcenin gerçekten güzelliği gölgeleyeceğini düşünüyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence gölgelemez doğal seviyorum ben
Aynen bencede gölgelemez. Sivilce herkeste olan bir şey yani bence gayet normal bir durum. Yani hepimiz insanız sonuçta hepimizin başına gelebilir gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum ben.
bendekiler de gitmedi bi türlü
Eğer geçmeyen sivilcelerin var ise ve hızlı bir şekilde iyileşmesini istiyorsan çay ağacı yağı kullanabilirsin. Bu yağ sivilcelerin hızlı bir şekilde iyileşmesi için çok iyi bir yağdır tavsiye ederim..
gerçekten mii sen kullandın mı?
Guvenme güzelligine bir sivilce yeter
Evet gölgeliyor cidden ya
Sivilcelerden nefret ediyorum
Aynen bende. Ama bence sivilce güzelliği gölgelemez. Güzel olan her şekilde güzeldir zaten yani sivilce bence insana çirkinlik falan katmaz.
Gölgelemez
Aynen katılıyorum. Güzelliği gölgeleyecek bence herhangi bir durum falan yok gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum ben sivilcenin. Yani hepimiz insanız sonuçta hepimizin başına gelebilir.
Bence de öyle. Güzellik yüz hatlarıyla alakalo olduğundan dolayı sivilcenin güzelliği gölgelediğini düşünmüyorum
Gölgelemez.