+1 yılKarma ciltler için önerilen bazı yüz temizleme jelleri aşağıda listelenmiştir¹²³⁴:
1. **Bioderma Sebium Foaming Jel**: Bioderma'nın karma ve yağlı ciltler için sunduğu bu ürün, cildin yağ dengesini korurken derinlemesine temizlenmesini sağlar².
2. **Uriage Water Cleansing Gel**: Normal ve karma cilt sahiplerinin tercih edebileceği bir yüz temizleme jelidir. Gün boyunca ciltte oluşmuş kiri derinlemesine temizler, cildi rahatlatır ve sağlıklı bir görünüm verir⁴.
3. **Vichy, Celenes, La Roche Posay, Nuxe, Garnier, Sinoz, Neutrogena, Simple ve Caudalie**: Bu markalar hassas, kuru, yağlı, karma ve normal ciltlere özel, siyah nokta, akne, sivilce oluşumunu önleyen, gözenekleri sıkılaştıran, makyaj temizleyen en iyi yüz temizleme jellerini üreten markalar arasında yer alıyor³.
Her ürünün farklı özellikleri ve etkileri olabilir. Bu nedenle cildinizin ihtiyaçlarına en uygun olanını seçmek önemlidir. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir sağlık endişeniz varsa bir sağlık profesyoneli ile görüşmek en iyisidir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 29.09.202312 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim sorunuz olursa lütfen bana bildirin :)))
En İyi Cevaplar
u +1 yılKarma cilde sahip isen cildine uygun ve yumuşak temizleme ürünleri kullanmanı tavsiye ederim. Yüzüne uygun olan bir peeling uygula. Sonra cilt tipine uygun olan karma ciltlere uygun olan bir nemlendirici krem kullanmanı tavsiye ederim. Yağlı ciltlere uygun nemlendirici krem kullanma yüzünü daha kötü hale getirebilir. O yüzden cildine uygun nemlendirici krem kullan.
00 Yorumla
Tto güzeldir. Rozalı hassas bir cildim var doktor önermişti. Şu an Licapenin çay ağacı yüz yıkama jelini kullanıyorum memnunum. Sürekli Trendyol da indirime giriyor. Büyük boyu daha avantajlı oluyor. Hem cildi kurutmuyor hem de göz yakmıyor ❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılÇay ağacı olan ürünler genelde beni korkuturdu sebepsiz teşekkür ederim yardimlarin için birde uzun uzun yazmışsın ♥️
Sinozun yüz temizleme jelini deneyebilirsin benim cildime çok iyi geliyor güneş kremini bile tertemiz yapıyor ayrıca fiyatı da uygun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💚
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
u +1 yılNivea olabilir
10 Yorumla
+1 yılsimple uygun fiyatli ben kullanmaya basladim bi sıkıntı yasamadim oneririm
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💚
Bir bilgim yok maalesef
137 Yorumla
Soran+1 yılDostum o zaman neden yorum yapıyorsun ahaha
Soran+1 yılPeki sağol haha
Soran+1 yılBirde begenebilirsen daha çok kişi görür 😃😃
Soran+1 yılHa bu soru saçma yani haha
Soran+1 yılİşte secilebilmesi için beğenilerin belli bir süreye ulaşması gerek
Soran+1 yılAşk acıları dkdks
Soran+1 yılİnsanlar aşk acisindan buralara düşüyor ben hala süs peşindeyim haha
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 genelde cilt bakımıyla ilgili sorular sormak için açtım hesabı bilirsin kizlar bu konuda oldukça iyi
Soran+1 yılAma olmuyor gerçekten, bagimlilik yapiyor.
Soran+1 yılGünün her saati, cam, ayna, yansıyan bişi gordummu kendime bakmaya gidiyorum nazar değmesin de haha
Soran+1 yılArkadaşlar sizin guldugunuz şeyler benim tranvalarim
Soran+1 yılYa hayır öyle bir akım varya senin yazdığın gibi mesela "Sen ne yaptın ba abla gözünü seveyim be abla" bunun gibi.
Soran+1 yılÜzgünüm anlayamadım bir an
Soran+1 yılAnnem hep fazla bakma aynanın içine düşersin derdi, sen diyince içime kurt dustu bu efsanenin gerçeklik payı var mı acaba
Soran+1 yılya da ben iyice saçmaladım
Soran+1 yılOha bunu bilmiyordum belkide içine düşmekten kasıt bu yansımaya benzeyen canlılardır hani ayna yansıtır her seyi
Soran+1 yılGece olunca gerçekten yansımaya benzer şeyler görüyordum ama boş ver diyordum hep hayalet gibi demek ana kaynağı buymuş teşekkür ederim bilgilendirme için
Soran+1 yılUmmadık taş baş yarar haha
Soran+1 yılDaha dikkatli olurum, sağol.
Soran+1 yılİyi aksamlar iyi bak kendine
+1 yılMaalesef bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil beni kirmadigin için teşekkür ederim dostum 🙏🤎
- +1 yıl
Ne demek rica ederim
Ben Garnier aldım sanki bi işe yaramıyor
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri