Cilt Bakım Fotoğraflarınızda cildinizi pürüzsüz gösteren filtreler uyguluyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Cildinizi olduğundan güzel göstermek için filtre kullanır mısınız? Fotoğraflarınızda cildinizi pürüzsüz gösteren filtreler uyguluyor musunuz? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır uygulamam. cildim kendi olduğu gibi görünür.. zaten yeni fotoğraf da çekinmiyorum pek sevmiyorum hatta 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de öyle
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Filtre kullanmıyorum ama kuzenim bir tanesine yapmış her yere pp yapmak istedim xjdjjd 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl O kadar Fransızım ki konuya sadece iyi foto çekerim hepsi bu. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Onda güzel Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir gram filtre kullanmıyorum. Sivilcem çıksa ve fotoğraf çekilsem belli oluyor. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hayır hiç bir zaman. Kendime çok güveniyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Snap efektleri olablr 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bazen yapıyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hangi uygulama canım Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Peachy <3 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 107 , eic 84% +1 yıl Hayir ama telefonun kamerasi kendi koyabilir 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Nasıl yani Yorumla EmilKurjak +1 yıl Genelde android cihazlar kamerasi pruzsuz cekiyor kameralari, ben iphone kullaniciyim da android de kullanmistim. Kendi uygulamalari yani senin bisi yapmana gerek yok. Yorumla
nickbulamayangill Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet uyguluyorum yoksa cildim pürüzlü 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Kullanırım bazen 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evet uyguluyorum herkes uyguluyor yani. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 759 cevap paylaştı. uyguluyorum bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır uygulamam. cildim kendi olduğu gibi görünür.. zaten yeni fotoğraf da çekinmiyorum pek sevmiyorum hatta
Ben de öyle
Filtre kullanmıyorum ama kuzenim bir tanesine yapmış her yere pp yapmak istedim xjdjjd
🤣🤣
O kadar Fransızım ki konuya sadece iyi foto çekerim hepsi bu.
Onda güzel
Bir gram filtre kullanmıyorum. Sivilcem çıksa ve fotoğraf çekilsem belli oluyor.
Hayır hiç bir zaman. Kendime çok güveniyorum.
Snap efektleri olablr
Evet
Bazen yapıyorum
Hangi uygulama canım
Peachy <3
Hayir ama telefonun kamerasi kendi koyabilir
Nasıl yani
Genelde android cihazlar kamerasi pruzsuz cekiyor kameralari, ben iphone kullaniciyim da android de kullanmistim. Kendi uygulamalari yani senin bisi yapmana gerek yok.
Evet uyguluyorum yoksa cildim pürüzlü
Bebeksi olduğum için gerek kalmıyor
Kullanırım bazen
Asla hep dogalim.
Snap filtreleri kullanırım
Fotoğraflar da filtre kullanmam
Hiç gerenk duymadım/duymuyorum
Evet uyguluyorum herkes uyguluyor yani.
Hayır hiç kullanmıyorum
Hayır. Filtre, efekt falan da sevmem zaten.
Uygulamıyorum
uyguluyorum bazen
hayır
Arada