Cildimi temizlersem yağlanıyor ve sivilceleniyor, temizlemezsem kuruyup pütür pütür oluyor. Hangi ürünü kullanmalıyım sizce?

Arkadaşlar ben bir yıl öncesine kadar haftada bir kere banyoda yüzümü hacı şakir sabunla temizlemekten başka bir şey yapmıyordum ve cildimde ne sivilce ne de başka bir problem yaşamazdım. Cilt tipim normaldi. Bir yıl önce yüzümde güneş lekeleri oluşmaya başladığı için düzenli olarak uraw güneş kremi kullanmaya başladım. Kışın bile sürdüm. İlk altı ay gayet pürüzsüz ve normaldi cildim ama sonra kurumaya, soyulmaya başladı. Cerave nemlendirici kullandım sivilce yaptı, bıraktım. Güneş kremini temizlemek için dove sabun kullandım güzel temizledi, aydınlattı, nemlendirdi ama her gün yeni bir sivilceyle uyanmama sebep oldu. Bıraktım temizlemeyi, evde bir hafta boyunca hiçbir şey kullanmadım sivilceler geçti ama yine kurumaya, soyulmaya başladı cildim. Sabun değil yüz temizleme jeli kullanıyım desem cildime hangisinin uygun olacağını bilemiyorum. Sanırım hassas bir cildim var, kuruluk dışında cildimin başka bir problemi yok aslında. Bir de son 7-8 ay aşırı stres yaşadım ve 15+ kilo verdim. Bunun da etkisi olmuş olabilir mi? Kurutmadan, yağlandırmdan cildimi temizleyip nemlendirecek bir ürün önerebilir misiniz?

Cildimi temizlersem yağlanıyor ve sivilceleniyor, temizlemezsem kuruyup pütür pütür oluyor. Hangi ürünü kullanmalıyım sizce?