Sivilcelerim için çok pratik ve çok çabuk bir çözüm önerisi istiyorum.

Sivilcelerim için çok pratik ve çok çabuk bir çözüm önerisi istiyorum.
Alında çıkan sivilceleri geçirmek için istersen çay ağacı yağı kullanabilirsin. Bu yağ yüzündeki sivilce ve sivilce lekelerini geçirmek için oldukça etkili bir yağ tavsiye ederim. Aynı şekilde lavanta yağıda oldukça etkili bir yağ tavsiye ederim eğer kullanmak istersen. Ya da acnelyse kremi kullanabilirsin bu keremde sivilceleri geçirmek için oldukça etkili.
Öncelikle komodejenik ürünler var mı diye bak kullandığın, varsa nonkomodejenik ürünlerle değiştir. Purest solution mavi toniği çok iyi geliyor bana. Cilt tipine uygunsa tavsiye ederim sivilce için. Sebamed sivilce sabunu da çok azaltıyor sivilceleri..
gunes kremini ve makyajini iyi temizlemiyorsun buyuk ihtimalle kapali komedon bunlar salisilik asitli bir tonik kullan yorumlara sabun falan yazmislar ama sakin oyle bi hata yapma
Eğer görsel sana aitse bunlar sert uçsuz sivilce olmuş. Bu demek oluyor zor geçerler tedavi olmadan. Acil tedavi öneririm sana cildiyeden randevu alıp.
Keyifli paylaşımlar 🌸
Cevap
19Cevap
Kanka oyle bi boya surmussun ki bide sivilcelerde tirtikli gibi. krem renkli sivali duvar sandim ilk fotoyu gorunce
İmex kullan istersen ya da yüzünü hergün sabunla yika yastık kılıflarıni sık sık değiştir elin kirliyken yüzüne sürme sivilceleri patlama en önemlisi sivilce için tonlarca satılan krem sabun var bence onlara itibar edip alma hiç biri bir işe yaramıyor bazilari sivilceyi ve yüzü daha kötü yapiyor
Makyajdan dolayı çıkıyor. Cildiniz nefes almıyor çünkü.
Geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin sivilce karşıtı ilaçlar kullanabilirsin
Kullandığın bir şey tetikliyor onları. Krem, serum vs herhangi bişey önce onu bırakmalısın. Sonra iyi temizlemelisin yatmadan önce. Zamanla geçecek birden bire kaybolmayacaklar maalesef
Doktora gitmelisin.. zaman kaybetmeden.. onu bunu denemeden
Yeme içmene dikkat et karaciğer yağlanması sebebiyle bo haldesin
Sağlık konularında uzman sayılırım. 😊
Sende annene çekmemişsin keşke çekseydin 🤣
Annenle ben farklıymışız 🤣 soğuk su ve cam hasta yapmaz sabaha kadar üşüyerek uyu vücudunda mikrop yoksa hasta olmazsın ama insanlarla temas halinde olununca doğal olarak mikrop kapıyoruz onlar da bağışıklık sistemi zayıfladığında baş gösteriyor.
Bu arada şekere tatlıya düşkünsün ve nargile felan da içiyorsun. Belki şu an genç olduğun için bir şey olmaz ama 50 den sonra ceremesini çok çekersin.
Hayır hiç şeker tüketmem cidden nargile ben içmiyorum ya 1 fırt çeker birakirim kardesim içer, sigara bile yok,
Ben geçen biseye canımı çok sıktım moralim bozuldu aglayamadımda, böyle olduğum durumlar da, boğazım şişer hemen, ondan kaynaklı yoksa şeker pasta cikola karbonhidrat vs dikkat eden biriyim.
Anladım
sabunla yıka yatarken bide pudra sür yatarken kurutuyo
Ne çabuk iyileştirir bilmiyorum anam ben de fondöten sürdükten sonra yüzümde hemen sivilce oluyor bence makyaj eşyanı değiştir ya da alerjin mi var bilmiyorum ama değiştir bence yüzünü mahvetme
Bunlar kapalı komedon , glikolik asit tonik sürersen zamanla geçerler
Evigen ampul al sivilcelere sür e vitamini cildi yeniler
limon kolanyası ve pudra ile harç yap kullan 2 hafta
Onlar ne kanka pirinç patlağı mı
Marsın yüzeyi gibi maşallah
Sivilce ilaçları ve cilt peelingleri ile
O kaşlar benim değil de ne olursun bunu de
Gece yatarken limon sür
Domates kabuğu sür.
kükürtlü sabun.
Harita gibi olmuş alnın
Kasların gozlerin cok guzel