Cilt Bakım Islak mendille yüz temizliği yapılır mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Ph 5.5 yazsa da ıslak mendil cildi tahriş edebilir diye düşünüyorum. Islak mendille yüz temizliği yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. bence yapılabilir yani tabi dışarıdayken ya da suyun olmadığı durumlarda daha çok 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Dışarıda oluyor dediğin gibi
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Evet tahriş ediyor ben usenip bir gece yıkamak yerine ıslak mendille silmiştim yüzüm kıpkırmızı oldu ve hafif yandı 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İşte alerji yapmış Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayırrr asla olmaz ayrıca kaşlarımı boyadığım zaman kaşımı siliyordum bi baktım kaşımı dökmeye başladı 2 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kaşı döküyor mu? merakettimmişte +1 yıl evet Bahtıgüzel00 +1 yıl :) Bahtıgüzel00 +1 yıl Etvajlar olsun kal boyamı hep ıslak mendille silerim :) merakettimmişte +1 yıl silme işte 🥺 Bahtıgüzel00 +1 yıl Makyaj temizleme mendili çabuk bitiyor :) bazen mecbur merakettimmişte +1 yıl göz temizleme solüsyonu ile sil Bahtıgüzel00 +1 yıl Solüsyon almıyorum artık. Gözünde çok bulanıklık yapıyor ve ertesi güne de kızarıklık yapıyor
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yapamam tahriş olur ondan ziyade o ıslaklığı ile yüzümü temizlemeyi sevmiyorum 3 9 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de öyle Yorumla Edaaa97 +1 yıl canım kardeşim ruhlular nasıl oluyor abla 🙂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Ayy bak bişey yazdım klavye onu canım diye düzeltti 😄 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Anlayamadım? Sa sğr uygulanmış Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sansür * Yorumla Edaaa97 +1 yıl Kendi pp hakkında bir yazı yazmışsın başındaki cümle dikkatimi çekti onu anlayamadım ne anlama geldiğini Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 1 yoldan fazla süredir yazıyor orada Yorumla Edaaa97 +1 yıl Yeni fark ettim ne anlama geliyor bilmem ruhlulardan nefret ediyorum 🙃 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aslında çok açık ve net. Neyse iyi akşamlar :) Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Alkolsüz ıslak mendil kullanirsan bir şey olmaz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kullanıyorum Yorumla
soruyorumk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Asla yapmayın , temizleme jeli ile temizleyin , ıslak mendik tahriş eder ve derinlemesine temizlemez 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. https://ibb.co/dgXFZqwŞu arkadaşla siliyorum bazen ferahlamak için 🤔 1 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde yapılabiliyor ama ben koltuk altı bölgelerini temizlemeyi severim 1 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bazen üşenip yapıyorum. 3 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de yapıyorum doğru mu bilmiyorum :) Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bence yapılmaz yüz için uygun degil. Tahriş yapar. 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Mecbur kalırsam yapabiliyorum 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazen kalıyoruz Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yaparm ıslak olması yeterli 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sonra sabunlamak şart ama Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Bebekler için olanla edilir. Antibakteriyel yazanla edilmez 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Asla yapmam.. Su en güzeli.. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yeterli mi Yorumla LALOGLAN +1 yıl Aslinda sicak/buharli havlu en guzeli.. Bir dönem nane buharinda denemistim. Oda nefesimi kesecek gibi oluyordu. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tıkar bence o ağır gelir Yorumla LALOGLAN +1 yıl Aynen.. Sabun ile tertemiz yikarim sabah aksam. Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Tabikide eder asla kullanmayın 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Zararlı olduğunu diyorlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapılmaz bir sürü kimyasal oluyor içinde 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sade su sabun yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabun da zararlı bence cildi çok kurutuyor en iyisi dermokozmetik bir yüz yıkama Jeli kullanmak Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet yapilabilir 1 0 Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Yetersiz kalır 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla kuralsız373 +1 yıl Öyle yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mecbur kalmazsan kullanma alkol var içinde 3 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve dahası Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Alkolsuz olanı bile alerji yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paraben vardır Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. yapılmaz 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence yapılabilir yani tabi dışarıdayken ya da suyun olmadığı durumlarda daha çok
Dışarıda oluyor dediğin gibi
Evet tahriş ediyor ben usenip bir gece yıkamak yerine ıslak mendille silmiştim yüzüm kıpkırmızı oldu ve hafif yandı
İşte alerji yapmış
hayırrr asla olmaz ayrıca kaşlarımı boyadığım zaman kaşımı siliyordum bi baktım kaşımı dökmeye başladı
Kaşı döküyor mu?
evet
:)
Etvajlar olsun kal boyamı hep ıslak mendille silerim :)
silme işte 🥺
Makyaj temizleme mendili çabuk bitiyor :) bazen mecbur
göz temizleme solüsyonu ile sil
Solüsyon almıyorum artık. Gözünde çok bulanıklık yapıyor ve ertesi güne de kızarıklık yapıyor
Yapamam tahriş olur ondan ziyade o ıslaklığı ile yüzümü temizlemeyi sevmiyorum
Ben de öyle
canım kardeşim ruhlular nasıl oluyor abla 🙂
Ayy bak bişey yazdım klavye onu canım diye düzeltti 😄
Anlayamadım? Sa sğr uygulanmış
Sansür *
Kendi pp hakkında bir yazı yazmışsın başındaki cümle dikkatimi çekti onu anlayamadım ne anlama geldiğini
1 yoldan fazla süredir yazıyor orada
Yeni fark ettim ne anlama geliyor bilmem ruhlulardan nefret ediyorum 🙃
Aslında çok açık ve net. Neyse iyi akşamlar :)
Alkolsüz ıslak mendil kullanirsan bir şey olmaz
Kullanıyorum
Asla yapmayın , temizleme jeli ile temizleyin , ıslak mendik tahriş eder ve derinlemesine temizlemez
https://ibb.co/dgXFZqw
Şu arkadaşla siliyorum bazen ferahlamak için 🤔
Genelde yapılabiliyor ama ben koltuk altı bölgelerini temizlemeyi severim
bazen üşenip yapıyorum.
Ben de yapıyorum doğru mu bilmiyorum :)
Bence yapılmaz yüz için uygun degil. Tahriş yapar.
Evet
Mecbur kalırsam yapabiliyorum
Bazen kalıyoruz
Ben yaparm ıslak olması yeterli
Sonra sabunlamak şart ama
Bebekler için olanla edilir. Antibakteriyel yazanla edilmez
Asla yapmam.. Su en güzeli..
Yeterli mi
Aslinda sicak/buharli havlu en guzeli.. Bir dönem nane buharinda denemistim. Oda nefesimi kesecek gibi oluyordu.
Tıkar bence o ağır gelir
Aynen.. Sabun ile tertemiz yikarim sabah aksam.
Tabikide eder asla kullanmayın
Zararlı olduğunu diyorlar
Yapılmaz bir sürü kimyasal oluyor içinde
Sade su sabun yazıyor
Sabun da zararlı bence cildi çok kurutuyor en iyisi dermokozmetik bir yüz yıkama Jeli kullanmak
Evet yapilabilir
Yetersiz kalır
Evet
Öyle yani
Mecbur kalmazsan kullanma alkol var içinde
Ve dahası
Alkolsuz olanı bile alerji yapıyor
Paraben vardır
yüz temizliği yapılmaz tabiiki.
yapılmaz
Hayır
ıy hayır