Hangi marka iyi nerden alicam diye düşünüyorum 3 4 marka denedim herbiri farklı ve hangisi daha sağlıklı bilemiyorum
Internetten
Eczaneden
Gratis/Watson gibi magazalardan
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi marka iyi nerden alicam diye düşünüyorum 3 4 marka denedim herbiri farklı ve hangisi daha sağlıklı bilemiyorum
Eczaneden en güvenli ama gereksiz pahalıya satıyorlar internetten alırsan orijinal olduğunu tasdik edebileceğin üts gibi devletin sitesi var gümrükten geçen malların kayıtlı olduğu, ben ikidir La Roche Posay alıyorum zaten kendini fazlasıyla kanıtlamış iyi bir marka, Trendyoldan Cosmolog diye bir sayfa var onun ürünleri gerçek oradan alabilirsin
Güneş kremini istersen eczaneden alabilirsin. Ya da internette kozmetik satan siteler var oradan alabilirsin. Ben genelde cilt bakım ürünlerini internetten almayı pek doğru bulmuyorum ya en güzeli bence gidip yüz yüze eczaneden almak diye düşünüyorum. En azından eczane daha sağlıklı bir ortam. Internette satılan bir ürün belki cilt tipimize uymayacak.
Cevap
7Cevap
Gratis/Watson gibi magazalardan
Bioderma ninkiler guzel ama cok pahalı kuzenim cilt doktoru oldugu icin ona beleş veriyolar o da bana veriyor fazla kremi olunca yoksa alamam cok pahali fakirlik zor
Biodermayi sevmiyorum kalitesini
Ayrıca çok pahalı da degil
500tl civarinda değil mi? ben öyle gördüm çünkü belki de pahalidir başka biryerde bilemiyorum
Ama kalitesuni hiç sevmem 🤷🏻♀️
Eczaneden alınır. Çünkü ya bayiden ya da güvenilir ecza depolarından temin ediliyor. İnternetten aldığın ürünün sahte çıkması çok yüksek bir ihtimal
bir süre eczanede çalışan biri olarak kesinlikle solante güneş kremlerini öneriyorum.
Eczaneden almalısın internettekiler sahte oluyor bide bilindik markaları tercih et Nivea gibi
dermo kozmetik satan bir kaç güvenli site var oradan alırım
Eczane en güvenli yer. Ama cilt tipine göre al kesinlikle.
Genelde eczaneden alırım diğer alternatifimde dermoeczanem. com
Bilindik markalardan al. Her yerden bulabilirsin. Ezcane daha garanti.
Git rosmann Gratis mağazasına al balam
Ordan alıyorum ama sanırım yurtdışından gelen urunlere baksam iyi olcak
Dikkatli ol dandik ürün alma kurbağa 🐸 gibi olur yüzün😃
Türkiyede kaliteli urunleri bilmiyorum pek
Annem bende trans değilim ki sana tam bilgi vereyim😃
Ben bulurum 😺
😃bul balım
Sahte ürün olmaması adına eczaneden alin
Eczaneden öneririm
Eczaneden almanı öneririm
İnternetten alınmaz
La roche posay veya vichy