Kuru cildim var, yüzüme çok iyi gelecek peeliginler hangileridir? Kendim için soruyorum çok ihtiyacım var..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Kuru cildim var, yüzüme çok iyi gelecek peeliginler hangileridir? Kendim için soruyorum çok ihtiyacım var..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Kimyasal peelingler: Kimyasal peelingler, cildin üst katmanlarını soymak için asitler kullanır. AHA (alfa hidroksi asitler) ve BHA (beta hidroksi asitler) gibi asitler, cildin yüzeyini temizlemeye ve yenilemeye yardımcı olur. Kimyasal peelingler, sivilce, leke, siyah nokta, kırışıklık ve pigmentasyon gibi cilt sorunlarını tedavi etmek için kullanılabilir.
Mekanik peelingler: Mekanik peelingler, cildin yüzeyini fırçalama, süngerleme veya mikropartiküllerle pul pul dökmek için fiziksel bir yöntem kullanır. Mekanik peelingler, cildin yüzeyindeki ölü derileri temizlemeye ve yenilemeye yardımcı olur. Mekanik peelingler, sivilce, leke, siyah nokta ve cilt tonunu eşitlemek için kullanılabilir.
Fiziksel ve kimyasal peelingler: Fiziksel ve kimyasal peelingler, hem kimyasal hem de fiziksel yöntemler kullanır. Bu peelingler, cildin derinlemesine temizlenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Fiziksel ve kimyasal peelingler, sivilce, leke, siyah nokta, kırışıklık, pigmentasyon ve cilt tonunu eşitlemek için kullanılabilir.
clit uzmanı arkadaşımın tavsiyesidir
Neutrogena Hydro Boost Jel Nemlendirici. Cetaphil Nemlendirici Krem. Aquaphor Şifa Merhemi. Vazelin Petrol Jeli. İlk Yardım Güzellik Ultra Onarıcı Krem. Tatcha Nemli Cilt Kremi.
Bana da söyle bakim jdjd merk ettm
Senin ne ihtiyacın var ki
Yüzünde bir şey yoktu takıyorsun yüzünü sentetik tortularla takacaksın
*dolduracaksın buda zamanla cilt tahribatına yol açacak
Sen cilt nemlendiricisi kullan fazlada kurcalama yüzün iyiydi
Cevap
5Cevap
Kuru ciltlere, salatalıklı peeliginler iyi geliyor.
Doğal yöntemler deneyebilirsin yoğurdun içine salatalık rendele yoğurt cildini yumuşatırken salatalık cildini rahatlatsın
Karma cildim var la roche porsay kullanıyorum
Kil maskesi uyguluyorum gözenek ve siyah nokta için. O çok güzel. Yves Rocher.
Bu konuda hiç bir fikrim yok @nirhamm
Kil maskesi dene
Dur bulacağım ben sana
Buradan bak 🙂🙂
Watsons colegen serisi kore ürünü
Peelingler cildi ciziyormuş bayadır yapmıyorum
Bentonit kil
Bilmiyorum
Limon pudra p-link.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?