Özellikle yaz mevsiminde güneş koruyucu kremler daha fazla kullanılmaktadır. Peki, sizce güneş kremi kullanmak niçin önemlidir?

Özellikle yaz mevsiminde güneş koruyucu kremler daha fazla kullanılmaktadır. Peki, sizce güneş kremi kullanmak niçin önemlidir?
Bende kullanırım. Güneş lekeleri, güneşe maruz kalmanın bir sonucu olarak ciltte oluşabilir. Güneş kremi kullanmak, bu tür lekelerin oluşmasını engelleyebilir veya azaltabilir. güneş kremi, ciltte güneş yanıklarının oluşmasını önler. Güneş yanığı, cildin aşırı derecede yanmasına ve tahriş olmasına neden olabilir. Güneş kremi, cilt hassasiyetini azaltabilir. Özellikle açık tenli veya hassas cilde sahip kişiler, güneşin zararlı etkilerine karşı daha savunmasız olabilirler. Güneş kremi bu hassasiyeti azaltarak cildi korur. Güneş kremi, ciltte daha sağlıklı ve genç bir görünüm sağlar. Ciltte güneşin neden olduğu hasarları önlemek ve cilt sağlığını korumak, uzun vadede daha iyi bir cilt görünümüne katkıda bulunabilir.
Güneş kremi kullanmak, güneşe çıkıldığında rutin bir cilt bakımının önemli bir parçasıdır. Cilt kanseri riskini azaltmak, cildin sağlığını korumak ve erken yaşlanmanın etkilerini sınırlamak için düzenli olarak güneş koruyucu ürünler kullanılması tavsiye edilir.
Cevap
2Cevap
cildi zararlı ultraviyole ışınlardan korur bu da hastalık riskini minimuma indirir, leke olmaz aynı zamanda cildin yaşlanmaz
yüzün yanar gözlük takanlar için çok kötü gözükür yanarsa ben gözlük taktığım için biliyorum güneş cilde zara verebilir
Ben sarisinim direk kipkirmizi oluyorum gunes kremi kullanmadigimda
güneş yanığı ciddi bir problem
Cildide güzel gösteriyor he bembeyaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?