Cilt Bakım Çikolata yedikten sonra sivilce probleminiz oluyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Bazı insanlar çikolata yiyince direkt sivilce çıkarıyor, sizde de var mı böyle bir durum? Çikolata yedikten sonra sivilce probleminiz oluyor mu? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet oluyor bu yüzden de yememeye dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben çekirdek yersem sivilcem çıkıyortatlıda ya da çikolatada böyle bir durum söz konusu olmuyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğrudur Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çikolata bir aşktır aşkın gözü de kördür bilhassa bitter çikolata soslu hiçbir tatlıya hayır diyemiyorken hele😃. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de öyleyim Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çekirdek ve çikolata tükettiğim zaman akne problemim olmuyor. Sanırım şanslıyım bu konuda. d 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Şanslısın Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Evet herkeste oluyordur bu 1 0 Yorumla
atesbora Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok fazla yersem maalesef sivilce oluyor bir iki tane 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yaş olmuş kaç bu saatten sonra olmasın bı zahmet 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. her gün yersem evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Her gün yiyoruz Yorumla
G58kisorma Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yüzünü 3 defa sabunla yika her gün ve kese yap bir sey cikmaz 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl HayırAma sürekli yağlı beslenirsem çıkıyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Yooo olmuyor 🤷🏽 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet oluyor bu yüzden de yememeye dikkat ediyorum
ben çekirdek yersem sivilcem çıkıyor
tatlıda ya da çikolatada böyle bir durum söz konusu olmuyor
Doğrudur
Çikolata bir aşktır aşkın gözü de kördür bilhassa bitter çikolata soslu hiçbir tatlıya hayır diyemiyorken hele😃.
Ben de öyleyim
Çekirdek ve çikolata tükettiğim zaman akne problemim olmuyor. Sanırım şanslıyım bu konuda. d
Şanslısın
Evet herkeste oluyordur bu
Çok fazla yersem maalesef sivilce oluyor bir iki tane
Yaş olmuş kaç bu saatten sonra olmasın bı zahmet
Bende mayonez yiyince oluyor sadece
her gün yersem evet
Her gün yiyoruz
Yüzünü 3 defa sabunla yika her gün ve kese yap bir sey cikmaz
Hayır
Ama sürekli yağlı beslenirsem çıkıyor
Hayır olmuyor
Yok olmuyor.